" /> Ο Ιούλιος θέλει νέα βιβλία! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ο Ιούλιος θέλει νέα βιβλία!

Ο Ιούλιος θέλει νέα βιβλία!

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με πέντε νέες κυκλοφορίες!
Δείτε αναλαυτικά:

Χαμένοι στη Νάπολη
Heddi Goodrich

Ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστές δύο νέους που στέκονται απέναντι στον κόσμο, έτοιμοι να ανοιχτούν σε κάθε εμπειρία, να απολαύσουν κάθε χαρά, να εκτεθούν σε κάθε πληγή.
Μια νοσταλγική ιστορία αγάπης με άρωμα Ιταλίας που εκτυλίσσεται στα στενά της εμβληματικής Ισπανικής συνοικίας της Νάπολης.

Μετάφραση: Δήμητρα Δότση

Χίλιοι διάβολοι
Frank Goldammer

Μετά Το Τέρας, η δεύτερη περιπέτεια του επιθεωρητή Μαξ Χέλερ μας ταξιδεύει στην κατεχόμενη Δρέσδη κατά τη διάρκεια ενός παγερού μεταπολεμικού χειμώνα. Εν μέσω πείνας και επιδημιών, ο Μαξ Χέλερ καλείται να εξιχνιάσει τη δολοφονία δύο αξιωματικών του Κόκκινου Στρατού και βρίσκεται στη δίνη μιας επικίνδυνης σύγκρουσης συμφερόντων.

Μετάφραση: Γιώτα Λαγουδάκου


Λάμψη στο σκοτάδι
επιμ. Hans- Åke Lilja

Έχοντας στο δυναμικό του ένα ανατριχιαστικό διήγημα του Stephen King που δεν έχει συμπεριληφθεί σε καμία προηγούμενη συλλογή έργων του, το Λάμψη στο σκοτάδι είναι μια αλησμόνητη ανθολογία τρόμου με την υπογραφή μερικών από τους γνωστότερους και πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους, όπως, μεταξύ άλλων, οι Κλάιβ Μπάρκερ, Γιον Αϊβίντε Λίντκβιστ και Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη

Minecraft – Οδηγός για νέους χρήστες

Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την περιπλάνησή σας στην έκδοση Bedrock του Minecraft. Θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε στον επικίνδυνο Επάνω Κόσμο, να εξορύσσετε υλικά, να βρίσκετε τροφή, να κατασκευάζετε εργαλεία, να χτίσετε το καταφύγιό σας και να φτιάξετε προστατευτικό θώρακα. Επίσης, ειδικά πλαίσια δίνουν συμβουλές για τα ζώα, τα τέρατα και τα περιβάλλοντα που θα συναντήσετε.

Μετάφραση: Κώστας Καρανικολός

Π.Η.Δ.Α.
Προπόνηση Ηδονικών Διεγερτικών Ασκήσεων
Joe Dicks

Ένα ευφάνταστο χιουμοριστικό βιβλίο με 60 «ασκήσεις» ενήλικου περιεχομένου γραμμένο από τον μετρ των άτακτων προπονήσεων Joe Dicks, ιδανικό για δώρο σε φίλους με χιούμορ ή για να εμπλουτίσετε τις δικές σας «προπονήσεις».

Μετάφραση: Κώστας Κρύος

Καλές αναγνώσεις!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα