" /> Η νύφη της Κεϋλάνης – bookcity.gr – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Η νύφη της Κεϋλάνης – bookcity.gr

Γράφει η Χρύσα Βασιλείου

Η νύφη της ΚεϋλάνηςΣυναρπαστικό. Συγκινητικό. Γοητευτικό. Γεμάτο εξωτικά μεθυστικά αρώματα και φωτεινά χρώματα μιας άλλης εποχής, ενός άλλου τόπου. Όλα αυτά κι άλλα πολλά είναι η «Νύφη της Κεϋλάνης», ένα από τα ωραιότερα μυθιστορήματα του είδους που διάβασα ποτέ!

Εκτός από τις εξαιρετικές περιγραφές, μια μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων είναι εκείνη που επίσης πλημμυρίζει κυριολεκτικά τις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου. Αγάπη και πόνος, φόβος και προσμονή, ελπίδα κι απελπισία, όνειρα και εφιάλτες, εμπιστοσύνη και προδοσία, λαχτάρα και αγωνία, συγκίνηση και νοσταλγία… Όλα αυτά συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα συναρπαστικό μείγμα που αποκλείεται να μην επηρεάσει/ευχαριστήσει τον αναγνώστη.

Η «Νύφη της Κεϋλάνης» είναι ένα μυθιστόρημα πολύπλοκο και γοητευτικό, σαν τη χώρα στην οποία διαδραματίζεται η πλοκή του. Σπαρακτικά όμορφο, ακόμα και στις στιγμές όπου ο πόνος κυριαρχεί. Και με ένα μήνυμα ελπίδας στο φινάλε του τόσο δυνατό, που φέρνει δάκρυα στα μάτια. Αξίζει οπωσδήποτε να το διαβάσετε και να ταξιδέψετε, να συγκινηθείτε, να ερωτευτείτε, να παρηγορηθείτε και να χαθείτε μέσα στις σελίδες του.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο

 

 

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα