" /> Ο Francis Scott Fitzgerald στις εκδόσεις Κλειδάριθμος! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ο Francis Scott Fitzgerald στις εκδόσεις Κλειδάριθμος!

Ο Francis Scott Fitzgerald στις εκδόσεις Κλειδάριθμος!

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ότι ανέλαβαν να παρουσιάσουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τα τελευταία αδημοσίευτα διηγήματα του Francis Scott Fitzgerald, του συγγραφέα του Υπέροχου Γκάτσμπι, που εκδίδονται για πρώτη φορά διεθνώς το 2017!

Τα διηγήματα προέρχονται από όλα τα χρόνια της καριέρας του, και πολλά από αυτά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ επειδή ο συγγραφέας αρνήθηκε να τα λογοκρίνει ώστε να συμβαδίσουν με τα ήθη της εποχής. Προτίμησε να παραμείνουν αδημοσίευτα, ακόμη και σε περιόδους που είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και την προσοχή της κριτικής.

«Χαμένα» σε βιβλιοθήκες, αρχεία και ιδιωτικές συλλογές, μεταξύ των οποίων και της ίδιας της οικογένειας Φιτζέραλντ, τα διηγήματα αυτά βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Συγκεντρωμένα και σχολιασμένα από την Anne Margaret Daniel θα κυκλοφορήσουν σε μία συλλογή, «I’D DIE FOR YOU and Other Lost Stories», από τις Εκδόσεις Simon & Schuster τον Απρίλιο του 2017.

http://www.simonandschuster.com/books/Id-Die-For-You/F-Scott-Fitzgerald/9781501144349

Τα διηγήματα είναι γραμμένα με το μοναδικό στυλ του Φιτζέραλντ και αποπνέουν όλη τη γοητεία της «χαμένης γενιάς» που έκλεισε για πάντα στο έργο του ο συγγραφέας του Υπέροχου Γκάτσμπι.

Ένας κορυφαίος συγγραφέας, ένα εκδοτικό γεγονός διεθνούς σημασίας, σύντομα κοντά σας από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος!

 

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα