" /> Ώρα για νέα βιβλία! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ώρα για νέα βιβλία!

Ώρα για νέα βιβλία!

Αστυνομικό ή κοινωνικό; Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ή μήπως μελέτη; Όποια κι αν είναι η αναγνωστική σας προτίμηση παρακάτω θα βρείτε όλες μας τις νέες κυκλοφορίες διαθέσιμες από σήμερα σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
Δείτε αναλυτικά:

Κλειδί Δεκαεπτά
Marc Raabe

Ένα ασθματικό και ευφυές θρίλερ, που ξεκινά όταν μια διάσημη ιερέας βρίσκεται να κρέμεται δολοφονημένη και φρικτά κακοποιημένη στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου με ένα κλειδί με τον αριθμό 17 στο λαιμό της. Πρόκειται για την πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Τομ Μπάμπιλον, που βρισκόταν επί μήνες στα δέκα πρώτα βιβλία της λίστας των best seller του Literatur Spiegel και έχει μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες.

Μετάφραση:   Όλγα Γκαρτζονίκα


Για μια ανάσα
Ferzan Ozpetek

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Ferzan Ozpetek δίνει ζωή σε μια καθηλωτική ιστορία, που μπλέκει παλιές και νέες αλήθειες μεταφέροντας τον αναγνώστη από το σήμερα στα τέλη της δεκαετίας του ’70 κι από τη Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη. Το βιβλίο έχει γίνει best seller στην Ιταλία και έχει ήδη μεταφραστεί σε επτά γλώσσες.

Μετάφραση:  Άννα Παπασταύρου

Προ- πειθώ
Robert Cialdini

Ο καθηγητής Robert Cialdini μεταμόρφωσε τη σκέψη μας αναφορικά με την τέχνη της πειθούς και τώρα μας προσφέρει μια νέα θεωρία για την τέχνη του πώς να κάνετε τον κόσμο να βλέπει μέσα από το δικό σας πρίσμα. Αποκαλύπτει ότι το κλειδί δεν βρίσκεται στο ίδιο το μήνυμα, αλλά στην κρίσιμη στιγμή πριν από την παράδοση του μηνύματος.

Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή

Περισσότερα βιβλία από τον συγγραφέα εδώ.

Εθνική Εικόνα και Οικονομική Ανάπτυξη
Δρ Ανδρέας Μήλιος

Μια μελέτη από τον καθηγητή Δρ. Ανδρέα Μήλιο, που συμπυκνώνει τις διαχρονικές απόψεις των σημαντικότερων σύγχρονων Ελλήνων και Φιλελλήνων διανοητών και αγωνιστών του 1821 για την ταυτότητα του Νεοέλληνα και την εικόνα της νεότερης Ελλάδας και προτείνει δομικές λύσεις αναβάθμισης της τελευταίας. Πρόκειται για ένα βιβλίο για την εθνική ταυτότητα και εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας που στοχεύει στον εμπλουτισμό της εθνικής αυτογνωσίας και της εθνικής αυτοπεποίθησης και σημαδεύει στο μέλλον.

Πες τα λόγια σου, Μαξ!
Μαρία Ρουσάκη

Ο Μαξ, το μικρό μαύρο πρόβατο που επινόησε η καταξιωμένη συγγραφέας Μαρία Ρουσάκη και του έδωσε μορφή η εικονογράφος Λέλα Στρούτση, μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Μετά το Κουρέψου, Μαξ!, έρχεται μια νέα ιστορία για τον μικρό πρωταγωνιστή που διστάζει να πει τα λόγια του. Μια σειρά με διασκεδαστικές, συγκινητικές και αστείες ιστορίες από τις αγαπημένες δημιουργούς των παιδιών που διαβάζεται ευχάριστα ξανά και ξανά.


Η ιστορία μιας τρύπας
Kelly Canby

Από τη συγγραφέα και εικονογράφο της Σκοτεινούπολης, που αγαπήθηκε ακαριαία από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, έρχεται το βραβευμένο χιουμοριστικό βιβλίο της Η ιστορία μιας τρύπας, που υπόσχεται να διασκεδάσει τους μικρούς αναγνώστες και να ενισχύσει την παρατηρητικότητα και τη διάθεσή τους για εξερεύνηση.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή


Η μέρα που ο Αγκαθούλης συνάντησε το Φίδι
Μαριέλα Μ. Μαργαρίτη

Ένα διασκεδαστικό παραμύθι μιας νέας σειράς βιβλίων από τη συγγραφέα Μαριέλα Π. Μαργαρίτη. Οι χαρακτήρες της σειράς είναι μικρά ζώα και έντομα που ζουν απίστευτες περιπέτειες. Όλες οι ιστορίες είναι δοσμένες με χιούμορ, σε έμμετρο λόγο και καταλήγουν σε ένα ιδιαίτερο μήνυμα όπως συναντάται στους μύθους του Αισώπου.

Εικονογράφηση: Αργυρώ Παπαδάκη


Πού είμαστε;
Laura Ertimo

Ένα βιβλίο γνώσεων για μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη εικονογράφηση σαν παιδική ζωγραφιά που δημιουργεί οικειότητα στο παιδί, ενώ παράλληλα του προσφέρει βασικές γνώσεις για τον κόσμο και το σύμπαν με πολύ απλά λόγια από την Ισλανδή Γεωγράφο και συγγραφέα Laura Ertimo.

Εικονογράφηση: Sanna Pelicioni
Μετάφραση: Riikka Pulkkinen

Καλές αναγνώσεις!

Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα