" /> Προσεχείς Εκδηλώσεις – H Kristin Hannah για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Public Συντάγματος. – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

H Kristin Hannah για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Public Συντάγματος.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η Εκδήλωση έχει περάσει.

H Kristin Hannah για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Public Συντάγματος.

9 Μαΐου 2019 @ 12:00 μμ - 1:00 μμ

H Kristin Hannah έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Public Συντάγματος, την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 12.00, για να συνομιλήσει με τους Έλληνες αναγνώστες της και να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
Με θάρρος, γοητευτική γραφή και διεισδυτική ματιά, η Kristin Hannah αποτυπώνει μοναδικά σε κάθε βιβλίο της τα ανθρώπινα συναισθήματα. Όλα τα βιβλία της που κυκλοφορούν στα Ελληνικά από τις Eκδόσεις Κλειδάριθμος – «Το Αηδόνι», «Ο Κήπος του Χειμώνα» και η «Αχανής Μοναξιά» – φωτίζουν κομμάτια της ιστορίας και περιγράφουν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι ήρωές τους ως αποτέλεσμα των κοινωνικοπολιτικών συγκυριών.
Η Kristin Hannah έχει γράψει περισσότερα από είκοσι μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν μπει στη λίστα των best seller των New York Times. Πρώην δικηγόρος που εγκατέλειψε την καριέρα της για να γίνει συγγραφέας, ζει με τον σύζυγο και τον γιο της στις ΗΠΑ. Το μυθιστόρημά της «Το αηδόνι» έγινε διεθνές best seller με πωλήσεις άνω των τριών εκατομμυρίων παγκοσμίως, ενώ θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, όπως επίσης και το μυθιστόρημά της «Αχανής Μοναξιά». Στα βραβεία Goodreads Choice Awards, η «Αχανής μοναξιά» κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ιστορικού μυθιστορήματος για το 2018.

Είσοδος Ελεύθερη, στο τμήμα βιβλίου στον 3ο όροφο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Μαΐου 2019
Ώρα:
12:00 μμ - 1:00 μμ
Εκδήλωση Category:
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτές

Public
Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Χώρος Διεξαγωγής

Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1
Αθήνα, 10563 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2108181333
Ιστοσελίδα:
http://www.public.gr/
Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα