" /> Ξεκίνα το μήνα σου γαμ@τα! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος
Ξεκίνα το μήνα σου γαμ@τα!

Ξεκίνα το μήνα σου γαμ@τα!

Βελτίωσε τη ζωή σου, βάλε στόχο και πλώρη χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.
Το θες. Το αξίζεις!

Είσαι σκληρό καρύδι, ναι. Και η ζωή σου είναι δική σου για να την ζήσεις όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι. Τα λεφτά φέρνουν ευτυχία κι όποιος είπε το αντίθετο, είναι απλώς ηλίθιος. Γουστάρεις αρχηγιλίκι, στο πέρασμά σου να λιποθυμούν όλοι (άντε, οι μισοί), να έχεις γεμάτο πορτοφόλι, να κάνεις μεγάλη ζωή, να είσαι η ψυχή της παρέας. Κλείσε στον εαυτό σου το μάτι. Το’ χουμε!

Η best-selling συγγραφέας, life, success και motivational coach Jen Sincero, λέει αλήθειες, μικρές σοφίες, δίνει προσιτές καθημερινές ασκήσεις, όλα τα παραπάνω διανθισμένα με χιούμορ και πιπεράτο λεξιλόγιο, έτσι για ποικιλία και ανανέωση. Κυρίως, επειδή το Νο1 bestseller της στους New York Times, «Είσαι γ@μάτος-γ@μάτη» απευθύνεται σε πραγματικούς ανθρώπους και πραγματικές καταστάσεις. Στα συνολικά 27 πλήρως χορταστικά κεφάλαια, η αλλοτινή rock star, σημερινή yogi και φυσικά, πλούσια και πετυχημένη Jen απενοχοποιεί πλήρως το χρήμα, τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ, την καριέρα και το κυνήγι για τη μεγάλη ζωή. Όλα αυτά που αξίζεις, δηλαδή!

Δοσμένη με αμεσότητα, έντονη και χιουμοριστική γλώσσα, προσωπικά βιώματα,  ρυθμό και σιγουριά, η γραφή της Jen θα σε μεταμορφώσει. Μπορείς να αλλάξεις, να ξεπεράσεις τα αρνητικά της ζωής, να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά ποθείς. Απλούστατα γιατί είσαι γ@μάτος-γαμ@τη!

Και κεφάλαια, όπως το «Δεν φταίω εγώ, το υποσυνείδητό μου φταίει!» ή «Ο εγκέφαλός σου, σου ανήκει!» θα σου δείξουν το δρόμο του πώς να υπερνικήσεις ό,τι σε φοβίζει ή σε κρατά πίσω. Χωρίς σάλτσες. Με αλήθειες.

Το βιβλίο «Είσαι γ@μάτος-γ@μάτη» (“YOU are a BADASS”) βρίσκεται ήδη στην 6η του έκδοση, με πάνω από 30.000 αντίτυπα στην Αμερική, μόνο. Στην Amazon έχουν γράψει για αυτό περισσότεροι από 3.000 αναγνώστες. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Προσωπικής Βελτίωσης, “Audie Award”.

Το ‘χεις! Είσαι γ@μάτος- γαμ@τη και το ξέρεις!

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα