" /> Βιβλία για ένα πετυχημένο 2020! – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Βιβλία για ένα πετυχημένο 2020!

Βιβλία για ένα πετυχημένο 2020!

Οι πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δουλέψουμε με τον εαυτό μας και να θέσουμε τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις 5+1 προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την εσωτερική σου ισορροπία, να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά τόσο στην προσωπική αλλά και επαγγελματική επιτυχία.

1. Πίστεψε στις ικανότητές σου.

Η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αναπτύξεις τις ηγετικές σου ικανότητες. Το να γίνεις ο ηγέτης που έχεις τη δυνατότητα να γίνεις θα αλλάξει τα πάντα. Θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σου, θα μειώσει την αδυναμία σου, θα πολλαπλασιάσει την επίδρασή σου και θα κατανείμει τον φόρτο εργασίας σου.

Βρες το βιβλίο Αναπτύξτε τον ηγέτη μέσα σας 2.0 του John C. Maxwell εδώ.

 

2. Ξεπέρασε ό,τι σε κρατάει πίσω.

Έχεις αντιληφθεί τη δύναμη των πεποιθήσεων και πόσο τελικά αυτές επηρεάζουν τη ζωή σου; Άλλαξε τρόπο σκέψης και δημιούργησε ένα μέλλον με περισσότερη χαρά και ικανοποίηση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή.

Βρες το βιβλίο Βγες από τον λαβύρινθο του Dr Spencer Johnson εδώ.

 

3. Βρες αυτό που σε εμπνέει.

Όταν ξεκινάμε με τις λάθος ερωτήσεις, όταν δεν κατανοούμε την αιτία, τότε ακόμα και οι σωστές απαντήσεις θα μας οδηγούν πάντα σε λάθος δρόμο. Το κίνητρο για δράση είναι βαθύτατα προσωπικό. Ανακάλυψε το δικό σου ΓΙΑΤΙ και βρες αυτό που εμπνέει εσένα και όσους βρίσκονται γύρω σου

Βρες το βιβλίο Ξεκινήστε από το ΓΙΑΤΙ του Simon Sinek εδώ.

 

4. Μάθε να επιμένεις.

Γίνε ένας άνθρωπος με κότσια, γιατί το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι κάποιο ουρανοκατέβατο ταλέντο ή η εξαιρετική ευφυΐα. Είναι, απλώς, ένας συνδυασμός πάθους και επιμονής.

Βρες το βιβλίο Άνθρωποι με κότσια της Angela Duckworth εδώ

 

5. Χτίσε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι προς το άγνωστο μέλλον, αλλά μονάχα ένας αυξάνει θεαματικά τις πιθανότητες να απολαύσουμε το ταξίδι: να ταξιδέψουμε μαζί με εκείνους που εμπιστευόμαστε.

Βρες το βιβλίο Μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα του Simon Sinek εδώ.

6. Βελτίωσε τη σχέση σου με τα χρήματα

Ο Robert Kiyosaki υποστηρίζει ότι, για να γίνεις πλούσιος, δεν χρειάζεται να έχεις υψηλό εισόδημα. Ανακάλυψε τον σωστό τρόπο σκέψης που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να πετύχεις στη ζωή σου, χρησιμοποιώντας σωστά τον χρόνο και τα χρήματά σου

Βρες το βιβλίο Πλούσιος μπαμπάς Φτωχός μπαμπάς του Robert Kiyosaki εδώ.

 

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα