" /> Έξι αγαπημένα μας βιβλία σύντομα στη μικρή οθόνη – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Έξι αγαπημένα μας βιβλία σύντομα στη μικρή οθόνη

Έξι αγαπημένα μας βιβλία σύντομα στη μικρή οθόνη
Μήπως είστε κι εσείς από αυτούς που θέλουν να διαβάσουν το βιβλίο πρώτα;

Τώρα που το να μείνουμε σπίτι μας είναι για άλλη μια φορά μονόδρομος, μια ασφαλής και απολαυστική συντροφιά είναι τα αγαπημένα μας βιβλία ή οι αγαπημένες μας σειρές. Ή, γιατί όχι, και τα δύο.

Πυγολαμπίδες – Kristin Hannah

Οι Πυγολαμπίδες ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα μυθιστορήματα που αγαπήθηκαν περισσότερο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Με ένα πολύ δυνατό καστ (Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson), η σειρά ετοιμάζεται για το Netflix και πιθανότατα τον Φεβρουάριο θα απολαύσουμε τα πρώτα επεισόδια. Μέχρι τότε δείτε το trailer εδώ.

Το Κοράκι – Stephen King

O Βασιλιάς του τρόμου συνεχίζει να εμπνέει αναρίθμητες μεταφορές στη μικρή και μεγάλη οθόνη για περισσότερες από 4 δεκαετίες πλέον, και αυτή τη φορά επιστρέφει με το πιο δυσοίωνα επίκαιρο έργο του, Το Κ οράκι. Alexander Skarsgård, Whoopi Goldberg, Paul Marsden και πλήθος αστέρων θα ζωντανέψουν τις σελίδες του εμβληματικού βιβλίου του King. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι θα συμβεί στις οθόνες σας από 17/12 εδώ.

Τρεις Γυναίκες – Lisa Taddeo

Η δημοσιογράφος Lisa Taddeo πέρασε την προηγούμενη οκταετία ταξιδεύοντας σε πολλές πολιτείες της Αμερικής, ερευνώντας και καταγράφοντας τη σεξουαλική ζωή διαφορετικών γυναικών και αποκαλύπτοντας νέες πτυχές της γυναικείας επιθυμίας και της εξουσίας. Τρεις από αυτές τις ιστορίες γυναικών μπορούμε να τις διαβάσουμε στο βιβλίο της Τρεις Γυναίκες (British Book Award for Non- Fiction 2020) που μόλις κυκλοφόρησε. Οι υπόλοιπες ιστορίες σύντομα στην οθόνη μας σε μια νέα σειρά που αναμένεται από τη Showtime.

 

Τόλμησε να ηγηθείς – Brené Brown

Ένα βιβλίο και ένα ντοκιμαντέρ που υπόσχονται να μας δώσουν τίμια, εύχρηστα και πρακτικά εργαλεία για να επιλέγουμε το θάρρος αντί για τη βολή μας. Η Brené Brown μας δείχνει το δρόμο να πορευτούμε επαγγελματικά αναγνωρίζοντας τις ευάλωτες πτυχές της προσωπικότητάς μας και να βγούμε μπροστά με συνειδητότητα, ενσυναίσθηση και τόλμη. Εάν είστε σε αναζήτηση μιας επιλογής που θα σας εμψυχώσει και θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα αλλιώς, μπορείτε να βρείτε το ντοκιμαντέρ The call to courage εδώ.

Κόκκινη Μαδρίτη – Carmen Mola

Η μεταφορά σε τηλεοπτική σειρά της Κόκκινης Μαδρίτης, τoυ πρώτου μέρος της ατμοσφαιρικής νουάρ σειράς της Carmen Mola ανακοινώθηκε πρόσφατα και μέσα στο 2021 θα απολαύσουμε τα πρώτα επεισόδια μέσω της Diagonal TV. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε το βιβλίο Κόκκινη Μαδρίτη και αναμένουμε τον Μάρτιο του 2021 τη συνέχειά του με τίτλο Πορφυρό δίκτυο.

Ο άνθρωπος Κιμωλία – C.J. Tudor

Το αγαπημένο βιβλίο πολλών αναγνωστών αλλά και του ίδιου του μετρ του τρόμου Stephen King μόλις ανακοινώθηκε ότι θα μεταφερθεί σε μίνι σειρά έξι επεισοδίων από το BBC. Διαβάστε, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, το ασθματικό αυτό θρίλερ με τα φώτα ανοιχτά και βρείτε πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σειρά εδώ. 

Ό,τι και αν τελικά επιλέξετε ευχόμαστε να το απολαύσετε.

Καλές αναγνώσεις!

Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα