" /> Ένα αγόρι στο εκατομμύριο – bookcity.gr – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ένα αγόρι στο εκατομμύριο – bookcity.gr

Γράφει η Χρύσα Βασιλείου

Είναι σπάνια τα βιβλία όπου ο αναγνώστης δεν μαθαίνει ποτέ το όνομα του κεντρικού ήρωα. Και είναι ακόμα πιο σπάνια τα βιβλία όπου, παρ’ όλα αυτά, ο ήρωας αυτός καταφέρνει να μπει για τα καλά στην καρδιά του. Όταν όμως μιλάμε για «Ένα αγόρι στο εκατομμύριο», όλα είναι πιθανά!

Η ιστορία αφορά ένα εντεκάχρονο αγόρι με ιδιαίτερα χαρίσματα. Ένα αγόρι μοναχικό, χωρίς φίλους, που συλλέγει διάφορα αντικείμενα σε δεκάδες, που αγαπά να φτιάχνει λίστες για το οτιδήποτε κι έχει εμμονή με τα διάφορα Ρεκόρ Γκίνες. Αυτό το αγόρι με τον ιδιαίτερο κι εσωστρεφή χαρακτήρα αναλαμβάνει ως πρόσκοπος να κάνει διάφορες δουλειές για την Όνα Βίτκους, μια υπερήλικη κυρία μόλις εκατόν τεσσάρων χρόνων!

 

Το «Ένα αγόρι στο εκατομμύριο» είναι ένα βιβλίο αφιερωμένο στην αγάπη, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αποδοχή, τη συμφιλίωση με τη συνείδηση και με όλα όσα δεν μπορούν να αλλάξουν. Ένα γλυκόπικρο στόρι για ένα πλάσμα τόσο ξεχωριστό, που δεν πρόκειται να ξεχαστεί απ’ όσους το αγάπησαν – όσους αποτέλεσαν μέρος της ιστορίας του και όσους θα έχουν την τύχη να τη διαβάσουν.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο

 

 

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα