" /> Όλα όσα συνέβησαν τον Οκτώβριο – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Όλα όσα συνέβησαν τον Οκτώβριο

Όλα όσα συνέβησαν τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνα που τα είχε όλα: εκδηλώσεις, διακρίσεις και πολλές όμορφες στιγμές. Πάμε να δούμε μαζί τα πιο σημαντικά γεγονότα από τον χώρο των εκδόσεών μας.

Τον μήνα αυτόν τον υποδεχτήκαμε στο καφέ του Omilos The beach club στη Θεσσαλονίκη παρέα με τους Μιχάλη Ατματζίδη (μεταφραστή και σύμβουλο ακινήτων), Γιάννη Κύρτση (κριτικό βιβλίων προσωπικής βελτίωσης) αλλά και τον ίδιο τον Ryan Serhant (διαδικτυακά) με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο Πούλησέ το όπως ο Serhant. Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση εδώ.

Από τη Θεσσαλονίκη βρεθήκαμε στη Ρόδο και στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τίτσας Πιπίνου με τίτλο Το Σπίτι με τις Φοινικιές, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στον Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου στην πόλη της Ρόδου.


O Κωνσταντίνος Μοσχάτος, συζήτησε live με την Εύα Νάτση στην ομάδα Βιβλίο της παρέας, για τη Ρωξάνη αλλά και για όσα τον εμπνέουν. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ.


Μία από τις σπουδαιότερες ειδήσεις στο χώρο του βιβλίου τον Οκτώβριο, υπήρξε η αποκάλυψη της ταυτότητας της αινιγματικής συγγραφέως των βιβλίων Κόκκινη Μαδρίτη και Πορφυρό Δίκτυο, Carmen Mola. Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκε το βραβείο Planeta, η σημαντικότερη διάκριση της ισπανικής λογοτεχνίας, με την οποία τιμήθηκε το μυθιστόρημα La Bestia που φέρει την υπογραφή της. Στην ουσία πίσω από την Carmen Mola κρύβονται τρεις άνδρες συγγραφείς. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.


Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το τρυφερό παιδικό βιβλίο της συγγραφέα και εκπαιδευτικού Karine Surugue, για τον αγώνα των γυναικών που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Το βιβλίο Η μαμά μου είναι πειρατίνα επιχειρεί να περιγράψει με γλώσσα απλή και κατανοητή στα μικρά παιδάκια τις περιπέτειες και τις αγωνίες τους. Μέρος των κερδών από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής.

Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα του μήνα και μην ξεχνάτε πως για όλες μας τις εκδηλώσεις και παρουσιάσεις μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά εδώ, ενώ για όλα μας τα νέα εδώ.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα