" /> Ο Robert Bryndza στο ART.harbour – Blog των εκδόσεων Κλειδάριθμος

Ο Robert Bryndza στο ART.harbour

Ο Robert Bryndza στο ART.harbour μιλά για το νέο του μυθιστόρημα «Το κορίτσι στον πάγο»

Συνέντευξη στη Σμαράγδα Πιτσιλίδου
Φωτογραφία: Χάρης Κανελλόπουλος

O Bρετανός συγγραφέας Robert Bryndza τα συνδυάζει όλα ώστε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού αναλλοίωτο. Έχει γράψει μια σειρά από ρομαντικά μυθιστορήματα, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε το αστυνομικό μυθιστόρημα και διεθνές πλέον best seller «Το Κορίτσι στον πάγο». Το «Κορίτσι στον πάγο» είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Από τις πρώτες κιόλας σελίδες, ο Robert Bryndza είναι καθηλωτικός με τη δράση και την αγωνία στον ρόλο των εισαγωγικών δυνάμεων που προετοιμάζουν την πλοκή της ιστορίας.

Η άμεσα υποβλητική γραφή του Robert Bryndza, συνεπαίρνει χωρίς κουραστικές περιγραφές, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του αναγνώστη με ανούσιες παραστάσεις, ωθώντας τον να μην μπορεί να αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του μέχρι να τελειώσει. Η Έρικα γίνεται η νέα αγαπημένη ηρωίδα, παίρνοντας θέση στη λίστα των πιο αγαπημένων πρωταγωνιστών από κλασικές σειρές αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Αγαπητέ Robert, ποια ήταν η πρώτη φορά που θυμάσαι να γράφεις κάτι; Σε ποιο είδος ήταν;

Θυμάμαι για πρώτη φορά να γράφω ένα αστείο ποιήμα όταν ήμουν στο σχολείο – πρέπει να ήμουν οκτώ χρονών. Δε θυμάμαι τί αφορούσε, αλλά θυμάμαι να το διαβάζω στους συμμαθητές μου. Τους έκανε να γελάσουν και ένιωσα ένα κύμα ενθουσιασμού…

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

Τηλέφωνο: 210 3832044
Φαξ: 210 3817950
Στουρνάρη 27β
10682 Αθήνα