Ασκήσεις Ελληνικών

-10% Ασκήσεις Ελληνικών

Δείτε τον πίνακα περιεχομένων του βιβλίου

 

Απλές ασκήσεις για αρχάριους αλλοδαπούς μαθητές
Επίπεδο Α1

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε ενήλικες μαθητές οι οποίοι μαθαίνουν την ελληνική ως ξένη γλώσσα. Η ύλη που καλύπτεται αντιστοιχεί στο επίπεδο ελληνομάθειας Α1.
Το βιβλίο δεν έχει στόχο να αντικαταστήσει, αλλά αντίθετα συμπληρώνει το βασικό εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για το επίπεδο Α1. Καλύπτει τις γραμματικές απαιτήσεις του επιπέδου Α1 και προετοιμάζει το μαθητή για το πέρασμα στο επίπεδο Α2, το οποίο είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας.
Είναι ένα βιβλίο απλών ασκήσεων, και όχι ένα βιβλίο γραμματικών κανόνων, το οποίο έχει στόχο την κάλυψη των αυξημένων γλωσσικών αναγκών των αρχάριων μαθητών σε επίπεδο πρακτικών ασκήσεων.
Επειδή οι αρχάριοι μαθητές έχουν ανάγκη καθοδήγησης στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν και να εμπεδώσουν τη γραμματική της ελληνικής γλώσσας, στο βιβλίο περιλαμβάνεται μόνο η απολύτως απαραίτητη γραμματική (όπως παραδείγματα κλίσης ρημάτων και ουσιαστικών) ώστε να μπορέσουν οι εκπαιδευόμενοι να λύσουν επιτυχώς τις ασκήσεις με τη βοήθεια των δασκάλων-εκπαιδευτών ενηλίκων.

Η συγγραφέας
Η Κατερίνα Τζαμαλή έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια στα προγράμματα «Εκπαίδευση μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό – Οδυσσέας», «Η μαμά μαθαίνει ελληνικά εν Δήμω», και «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης σε εργαζόμενους μετανάστες ΙΙ». Τα έτη 2008 και 2009 ήταν αξιολογήτρια στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσης της ελληνικής γλώσσας για υπηκόους τρίτων χωρών. Εργάζεται επίσης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο πρόγραμμα σπουδών «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό».

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Κατερίνα Τζαμαλή
Σελίδες 104
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 44136
  • ISBN : 978-960-461-310-6
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 7,50€
  • 6,75€

Ετικέτες: Ασκήσεις Ελληνικών ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ