3 δευτερόλεπτα που κάνουν τη διαφορά - Η δύναμη της δεύτερης σκέψης

-10% 3 δευτερόλεπτα που κάνουν τη διαφορά - Η δύναμη της δεύτερης σκέψης

Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να μάθετε πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να ανεβείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο επιτυχίας!

Ο δρ Πάροτ περιγράφει τις έξι συνηθέστερες παρορμήσεις που οι περισσότεροι από εμάς αποδεχόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη, και μας μαθαίνει πώς να τις αντικαταστήσουμε με νέες, που οδηγούν προς την επιρροή και την επιτυχία.

Και ξέρετε πόσος χρόνος σάς χρειάζεται για να μην υποκύψετε στον συνηθισμένο τρόπο σκέψης που σας κρατάει πίσω;…

 

Μόνο τρία δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για να πάρετε μια απόφαση. Σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα έχετε την επιλογή να μείνετε αδρανείς και να αποφύγετε τις ευθύνες –ή να αναλάβετε δράση και να διαπρέψετε!

 

Για παράδειγμα, χρειάζονται μόλις 3 δευτερόλεπτα...

  • Για να ενισχύσετε τον εαυτό σας. Η πρώτη παρόρμηση: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι’ αυτό». Η δεύτερη παρόρμηση: «Δεν μπορώ να κάνω τα πάντα, αλλά μπορώ να κάνω κάτι».
  • Για να αφήσετε το… κοσκίνισμα και να πιάσετε το ζύμωμα. Η πρώτη παρόρμηση: «Κάποια μέρα θα το κάνω». Η δεύτερη παρόρμηση: «Πέφτω με τα μούτρα από σήμερα».
  • Για να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Η πρώτη παρόρμηση: «Θα κάνω ό,τι μου προκύψει». Η δεύτερη παρόρμηση: «Θα κάνω αυτό που με εκφράζει πραγματικά».

Εισπνεύστε... Εκπνεύστε... Η διαφορά στη ζωή σας μπορεί να συντελεστεί στο διάστημα μιας ανάσας. Η απόφαση είναι δική σας. Διαβάστε αυτό το βιβλίο και ξεκινήστε σήμερα κιόλας!

 

Ο δρ Les Parrott είναι ιδρυτής του Κέντρου Ανάπτυξης Σχέσεων (Centre for Relationship Development) στο Pacific University του Σιάτλ και συγγραφέας των μπεστ-σέλερ High-Maintenance Relationships και The Control Freak.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας δρ. Les Parrott
Μετάφραση Κώστας Καρανικολός
Σελίδες 184
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63145
  • ISBN : 978-960-461-638-1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,90€
  • 9,81€

Ετικέτες: 3 δευτερόλεπτα, διαφορά, δύναμη, δεύτερη σκέψη