Χρήση και Εφαρμογές του Excel στην Οικονομία και τη Διοίκηση - 2η έκδοση

-10% Χρήση και Εφαρμογές του Excel στην Οικονομία και τη Διοίκηση - 2η έκδοση

Μετά την ευρεία αποδοχή της πρώτης έκδοσης του βιβλίου στον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες, αυτή η δεύτερη έκδοση εμπλουτίστηκε με τη συγκριτική παρουσίαση διαφορετικών προγραμμάτων λογιστικών φύλλων (καλύπτονται οι εκδόσεις 2016, 2013, 2010 και 2007 του Microsoft Excel, αλλά και οι δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές Google Sheets και Excel Online). Επίσης, προστέθηκαν νέες πρακτικές εφαρμογές από περισσότερα γνωστικά πεδία, και οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» από τη συνοδευτική ιστοσελίδα τα παραδείγματα και τις εφαρμογές για να τα αξιοποιήσουν άμεσα.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πεπειραμένους χρήστες των προγραμμάτων λογιστικών φύλλων. Στο βιβλίο αυτό οι συγγραφείς μεταφέρουν την πολυετή πείρα τους στη διδασκαλία εφαρμογών λογιστικών φύλλων και επιδεικνύουν το φάσμα των δυνατοτήτων που αυτά διαθέτουν στους τομείς της Οικονομίας και της Διοίκησης, αλλά και σε τομείς άλλων κοινωνικών και θετικών επιστημών.

Στο βιβλίο εφαρμόζεται η καινοτόμος για τον ελληνικό χώρο μέθοδος της ενσωμάτωσης πρακτικών εφαρμογών διαφορετικού επιπέδου δυσκολίας (στις ενότητες με τίτλο «Εφαρμογή») από ένα ευρύ φάσμα τομέων –Οικονομία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Χρηματοοικονομική, κ.ά.– στα αντίστοιχα κεφάλαια θεωρίας.

 

Ο Αναστάσιος Α. Οικονομίδης είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Διευθυντής του Εργαστηρίου SMILE (Smart & Mobile Interactive Learning Environments, http://smile.uom.gr). Διδάσκει μαθήματα (μεταπτυχιακά, προπτυχιακά καθώς και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης) σε Εκπαιδευτική Τεχνολογία, Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα, Τεχνολογίες Υπολογιστών και Δικτύων, Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων στην Οικονομία και Διοίκηση, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, κ.λπ. Έχει δημοσιεύσει 2 βιβλία και εκατοντάδες άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Ο Βένος Καρατζόγλου, PhD, MBA είναι μέλος ΕΔΙΠ στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μα-κεδονίας όπου διδάσκει Αξιολόγηση Επενδύσεων, Λογιστική, και Σύνταξη Οικονομοτεχνικών Μελετών με χρήση λογιστικών φύλλων. Είναι μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ και επισκέπτης καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, με διεθνή ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα.

Η Θεανώ Χατζιδάκη είναι Πληροφορικός, μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διδάσκει τη χρήση εφαρμογών λογιστικών φύλλων σε αποφοίτους, φοιτητές ΑΕΙ και σπουδαστές ΙΕΚ από το 1993.). 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Αναστάσιος Α. Οικονομίδης, Βένος Καρατζόγλου, Θεανώ Χατζιδάκη
Μετάφραση
Επιμέλεια
Σελίδες 640
Διαστάσεις 17 x 24 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό Οδηγίες για τη λήψη του συνοδευτικού υλικού θα βρείτε στο βιβλίο.
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 51145
  • ISBN : 978-960-461-886-6
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,00€
  • 35,10€

Ετικέτες: Χρήση και Εφαρμογές του Excel στην Οικονομία και τη Διοίκηση - 2η έκδοση

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook