Οδηγός Γρήγορης Αναφοράς Πιστοποιήσεων Πληροφορικής O.E.E.K. Office 2003

-10% Οδηγός Γρήγορης Αναφοράς Πιστοποιήσεων Πληροφορικής O.E.E.K. Office 2003

Ελέγξτε τις γνώσεις σας, καλύψτε τα κενά σας για τις εξετάσεις των πιστοποιήσεων:
ECDL
i-skills
Cambridge
KeyCert
ict
Acta


Αποφάσισες να αποκτήσεις μια πιστοποίηση Πληροφορικής αναγνωρισμένη από τον Ο.Ε.Ε.Κ., απαραίτητη για τις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π. – όπως είναι οι πιστοποιήσεις ECDL, i-skills, Cambridge, KeyCert, ict, Acta, κ.ά.

Γνωρίζεις να χειρίζεσαι τις κύριες εφαρμογές ενός υπολογιστή και θεωρείς ότι οι γνώσεις σου είναι επαρκείς. Το μόνο που απομένει είναι να βεβαιωθείς ότι οι γνώσεις σου καλύπτουν όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.

Tο βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου είναι το κατάλληλο βοήθημα για να πετύχεις το στόχο σου γρήγορα και εύκολα:
Είναι βασισμένο στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Ο.Ε.Ε.Κ. και περιέχει όλη την εξεταστέα ύλη των πιστοποιήσεων Πληροφορικής ECDL, i-skills, Cambridge, KeyCert, ict, και Acta.
Καλύπτει την εξεταστέα ύλη για όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office 2003, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο οποίο βασίζεται η πιστοποίηση Πληροφορικής που σε ενδιαφέρει (Windows XP ή Windows Vista).
Είναι δομημένο ανά ενότητα με εποπτικό τρόπο, έτσι ώστε να επιτρέπει τη γρήγορη ανακεφαλαίωση της εξεταστέας ύλης και τον εντοπισμό κάθε επιμέρους θέματος με μια ματιά.

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να κάνεις την απαραίτητη επανάληψη γρήγορα και εύκολα ώστε να «φρεσκάρεις» τις γνώσεις σου, να εντοπίσεις
τυχόν κενά που έχεις, και να τα καλύψεις αμέσως

Ο συγγραφέας
Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως τεχνικός σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τοπικά δίκτυα στις εταιρίες Ericsson και Nokia Data της Στοκχόλμης από το 1983 έως το 1989. Έχει επίσης εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία Πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Χρήστος Γουλτίδης
Σελίδες 200

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 94128
  • ISBN : 978-960-461-279-6
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 8,50€
  • 7,65€

Ετικέτες: Οδηγός γρήγορης αναφοράς πιστοποιήσεων πληροφορικής O.E.E.K. Office 2003 ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΕΕΚ OFFICE 2003

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook