Ο κανόνας 10Χ

Νέο -10% Ο κανόνας 10Χ

Η μοναδική διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Πρόλογος: Δρ Νάνσυ Μαλλέρου

 

Αν θέλετε να κατακτήσετε τη μέγιστη επιτυχία, δεν γίνεται να λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι και να συμβιβάζεστε με τη μετριότητα. Πρέπει να βγάλετε από την επιχειρηματική σας εξίσωση την τύχη και τη μοίρα και να εστιάσετε στη μέγιστη επιτυχία.

Το βιβλίο Ο Κανόνας 10Χ σας οδηγεί σε ένα πλαίσιο σκέψης που διακρίνει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Στοχεύστε δέκα φορές πιο ψηλά από τους σημερινούς σας στόχους –ακόμα και αν δεν τους πετύχετε, θα έχετε καταφέρει περισσότερα απ’ όσα θα καταφέρνατε αν διατηρούσατε τη ζωή σας στα σημερινά δεδομένα.

Ο κανόνας του δεκαπλάσιου δείχνει πώς:

  • Να επιτύχετε στόχους που άλλοτε θεωρούσατε ανέφικτους
  • Να κατακτήσετε πρωτοφανή επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης σε κάθε τομέα της ζωής σας
  • Να χρησιμοποιήσετε πιθανούς φόβους ως κίνητρα που θα σας ωθήσουν στη δράση
  • Να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό και να γίνετε πρότυπο επιτυχίας

 

Είπαν για το βιβλίο:   

«Αν δεν πιστεύετε ότι στη ζωή η στοχοθέτηση έχει σημασία, μη χάσετε τον χρόνο σας διαβάζοντας τον Κανόνα 10X. Αν το πιστεύετε όμως, τότε ο Γκραντ, με το καινούριο βιβλίο του, δημιούργησε ένα νέο σημείο αναφοράς γι’ αυτό το ζήτημα. Δώστε το σε έναν φίλο ή συνάδελφο και θα διαφοροποιήσει τη ζωή τους σε μεγάλο βαθμό.»
–Bill Jenkins, Διευθυντής πωλήσεων της Kawasaki Motors Corp., ΗΠΑ

«Στον Κανόνα 10X ο επιχειρηματίας Γκραντ Καρντόουν δείχνει πώς μπορείτε να κατακτήσετε την επιτυχία ανεξάρτητα από το υπόθαβρό σας, το γενετικό σας υλικό ή τις προσωπικές σας διασυνδέσεις. Σύμφωνα με τον Γκραντ, η επιτυχία προκύπτει από τη δουλειά που είναι δέκα φορές σκληρότερη από οποιουδήποτε άλλου και από την επίδειξη της νοοτροπίας της κυριαρχίας. Πρόκειται για ένα βιβλίο που σας παίρνει από το χέρι και σας δείχνει πώς να αποκτήσετε το τσαγανό, τα κότσια και την αδιάκοπη ορμή που απαιτεί η επιτυχία.»
–Gary Stern, best selling συγγραφέας

Ο Γκραντ Καρντόουν είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιχειρηματίας, επενδυτής, εκπαιδευτής πωλήσεων, σύμβουλος και ομιλητής. Είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου Cardone TV και δραστηριοποιείται σε φιλανθρωπικά έργα και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορεί και το best seller του Παθιασμένος ή μέτριος. Περισσότερα γι’ αυτόν: www.grantcardone.com Twitter, Instagram, Snapchat: @GrantCardone 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Grand Cardone
Μετάφραση Δέσποινα Αλεξανδρή
Επιμέλεια
Σελίδες 312
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης 14/10/2020

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 63193
  • ISBN : 978-960-645-108-9
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,40€
  • 12,96€

Ετικέτες: Ο κανόνας 10Χ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook