Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικής Βελτίωσης

Προσωπικής Βελτίωσης
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
S.U.M.O. Σκάσε και κολύμπα -10%

S.U.M.O. Σκάσε και κολύμπα

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς σημαίνει, λοιπόν, να κάνει κάποιος ΣΟΥΜΟ…Το S.U.M.O. είναι ένα αρκτικόλεξο από την αγγλική φράση Shut Up, Move On, που σημαίνει «Σκάσε και προχώρα» και, επί το ελληνικότερον, «Σκάσε και κολύμπα!». Το S.U.M.O. σάς δείχνει ότι από τον τρόπο που σκέφτεστε εξαρτάται σε ..

5,90€ 5,31€

Απόδραση στην ευημερία -10%

Απόδραση στην ευημερία

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Απόδραση στην ευημερία" ο Wes Beavis μάς δείχνει τον τρόπο για να ζήσουμε όλοι μια ζωή με ευημερία. Εξηγεί ποια είναι εκείνα τα πράγματα που εμποδίζουν τους ανθρώπους να το καταφέρουν και κάνουν τη ζωή έναν ασταμάτητο αγώνα, αλλά και πώς μπορείτε να αποδράσετε από α..

5,90€ 5,31€

Η δύναμη για να πετύχεις τόμος Α' -10%

Η δύναμη για να πετύχεις τόμος Α'

Ένας χρήσιμος οδηγός προσωπικής επιτυχίας που θα σας βοηθήσει να γίνετε αυτό που επιθυμείτε στη ζωή. Υιοθετήστε τις αρχές επιτυχίας που αναλύονται στο βιβλίο και γίνετε μάρτυρες της μεταμόρφωσης και της ευημερίας που θα γνωρίσει η ζωή σας και η καριέρα σας...

5,90€ 5,31€

Πρόσω ολοταχώς -10%

Πρόσω ολοταχώς

Οι συγγραφείς Ken Blanchard και Jesse Stoner δείχνουν πώς να δημιουργήσετε ένα όραμα για την εταιρεία σας και τη δική σας ζωή, το οποίο θα απελευθερώσει τη δύναμη και τις δυνατότητές σας που θα σας επιτρέψουν να βαδίσετε Πρόσω Ολοταχώς! Προσφέρουν πολλά παραδείγματα αποτελεσματικών οραμάτων και δείχ..

5,90€ 5,31€

Η δύναμη για να πετύχεις τόμος Β' -10%

Η δύναμη για να πετύχεις τόμος Β'

Το βιβλίο Η Δύναμη για να Πετύχεις: περισσότερες αρχές για δυναμική ζωή, Τόμος ΙI αντιπροσωπεύει μια πανίσχυρη σειρά μαθημάτων που θα σας οδηγήσει να γίνετε αυτό που επιθυμείτε στη ζωή. Διαβάστε αυτό το βιβλίο, υιοθετήστε τις αρχές επιτυχίας που αναλύονται σε αυτό και γίνετε μάρτυρες της μεταμόρφωση..

4,90€ 4,41€

Με τη ματιά του πιλότου -10%

Με τη ματιά του πιλότου

Αναγνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται από τις πτήσεις, ο συγγραφέας και πιλότος Τζον Μάικλ Μάγκνες χρησιμοποιεί μια ελκυστική μεταφορά για να εμπνεύσει τα καλύτερα στελέχη των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το αν είναι επιχειρηματίες, επαγγελματίες των πωλήσεων, ή άλλα ηγετικά στελέχ..

4,90€ 4,41€

Από τη γνώση στην επίγνωση -10%

Από τη γνώση στην επίγνωση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν αποκαλυπτικό και πολύτιμο οδηγό γνώσεων που μπορεί να βοηθήσει στην επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων και δυσκολιών στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Η επίγνωση της πηγής των ανθρώπινων αδυναμιών αποτελεί μια γνώση-κλειδί για τη βελτίωση της επικοινωνιακής μας ικα..

5,90€ 5,31€

Πιάσε τα ψάρια -10%

Πιάσε τα ψάρια

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ιχθυοπωλείου στο Σιάτλ, που μετατράπηκε από «συνηθισμένο» κατάστημα σε παγκοσμίου φήμης επιχείρηση, λόγω των ρηξικέλευθων μεθόδων που υιοθετούν οι υπάλληλοί του. Πέρα από την εξαιρετικά φιλική τους συμπεριφορά, συνηθίζουν να «εκτοξεύουν» ψάρια ..

5,90€ 5,31€

Οι δέκα κανόνες της πνευματικής και εργασιακής ευτυχίας -10%

Οι δέκα κανόνες της πνευματικής και εργασιακής ευτυχίας

Επί αιώνες, οι περισσότερες συζητήσεις για την πνευματικότητα στο δυτικό πολιτισμό επικεντρώνονταν στους κανόνες και τις πρακτικές της ιουδαιοχριστιανικής παράδοσης. Για περισσότερα από 2.000 χρόνια, κάθε θεώρηση της πνευματικής ζωής ενέπιπτε στο κλειστό πεδίο της οργανωμένης θρησκείας. Ωστόσο, η άν..

5,90€ 5,31€

Επίτευγμα και ικανοποίηση -10%

Επίτευγμα και ικανοποίηση

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Εσύ έχεις τον έλεγχο -10%

Εσύ έχεις τον έλεγχο

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

5,90€ 5,31€

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων -10%

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται στα "Πώς" της ηγεσίας. Ασχολείται με ουσιώδεις αρχές, όπως πώς να αναπτύξετε τον ηγέτη, πώς να κάνετε τους ανθρώπους να συνεργάζονται και πώς να φέρνετε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων γύρω σας. Η γνώση, η ενθάρρυνση και η πρακτική τεχνική του βιβλίου θα σας..

5,90€ 5,31€