Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

Προσωπική οικονομική ανάπτυξη

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
24 απλά μαθήματα για επιτυχία στο χρηματιστήριο -10%

24 απλά μαθήματα για επιτυχία στο χρηματιστήριο

Σε αυτή τη χρυσή εποχή για επενδύσεις, εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να παραμένουν απλοί θεατές στην κερκίδα, παρακολουθώντας καθώς η παρέλαση περνάει μπροστά τους κατευθυνόμενη προς τον πλούτο και την οικονομική ασφάλεια. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την ομάδα των "διστακτικών", το βιβλίο "24 Α..

32,00€ 28,80€

Αναμνήσεις από μια ζωή στο χρηματιστήριο -10%

Αναμνήσεις από μια ζωή στο χρηματιστήριο

 Οι "Αναμνήσεις από μια ζωή στο Χρηματιστήριο" εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1923 και είναι η μυθιστορηματική βιογραφία του Jesse Livermore, ενός από τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους όλων των εποχών. Οι Αναμνήσεις παραμένουν το ευρύτερα διαβασμένο και θερμότερα συνιστώμενο βιβλίο για επενδύσεις που..

32,00€ 28,80€

Αξιολόγηση και διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων -10%

Αξιολόγηση και διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων

 Το μεγάλο πλήθος των αμοιβαίων κεφαλαίων που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά καθιστά ιδιαίτερα περίπλοκη την αξιολόγησή τους, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι επενδυτές να αναζητούν επενδυτικές συμβουλές από εξειδικευμένα στελέχη διαχείρισης των αμοιβαίων κεφαλαίων. Υπό το πρίσμα της παρ..

23,00€ 20,70€

Αυτο - ηγεσία και ο μάνατζερ του ενός λεπτού -10%

Αυτο - ηγεσία και ο μάνατζερ του ενός λεπτού

 Το βιβλίο αυτό είναι το διαβατήριό σας για μια ζωή πιο αποδοτική, πιο παραγωγική και �το σημαντικότερο� πιο ευτυχισμένη. Με ευχάριστο τρόπο, μέσα από μια αλληγορική ιστορία, θα μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας ..

17,00€ 15,30€

Γιατί οι «καλοί» μαθητές, δουλεύουν για τους «κακούς» μαθητές -10%

Γιατί οι «καλοί» μαθητές, δουλεύουν για τους «κακούς» μαθητές

Γιατί οι «καλοί» μαθητές, δουλεύουν για τους «κακούς» μαθητές και οι «μέτριοι» μαθητές γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι   Επιτέλους κυκλοφόρησε ο οδηγός οικονομικής παιδείας του πλούσιου μπαμπά, για γονείς, και θα σας εξηγήσει πώς να δώσετε στο παιδί σας οικονομικό προβάδισμα… χωρίς να του δώσετε ..

22,00€ 19,80€

Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές -10%

Πως να κερδίζετε χρήματα από τις μετοχές

 Όσα κι αν έχετε να επενδύσετε, είτε 100 χιλιάδες είτε 100 εκατομμύρια, η δοκιμασμένης αξίας Μέθοδος των Επτά Σημείων του William O' Neil μπορεί να σας βοηθήσει να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας και να διασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον. Βασισμένη σε σαρανταετή μελέτη των πιο επιτυχημένων με..

32,00€ 28,80€

Βασικές δεξιότητες Πωλήσεων -10%

Βασικές δεξιότητες Πωλήσεων

Το κλειδί στις πωλήσεις είναι οι άνθρωποι Χωρίς περίτεχνη ορολογία, το βιβλίο αυτό θα σας αποκαλύψει τις βασικές αρχές των πωλήσεων –πώς να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες στους συνανθρώπους σας. Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, με τόσο εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για ένα προϊόν, είναι σημαντικότερο..

7,90€ 7,11€

Πώς να αυξήσετε το οικονομικό σας IQ -10%

Πώς να αυξήσετε το οικονομικό σας IQ

Φερθείτε έξυπνα με τα χρήματά σαςΓια να μάθετε να χρησιμοποι..

22,00€ 19,80€

Τα κρυμμένα μυστικά της Οικονομίας - 2η αγγλική έκδοση -10%

Τα κρυμμένα μυστικά της Οικονομίας - 2η αγγλική έκδοση

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι έκαναν λάθος οι τράπεζες; Γιατί φτωχαίν..

17,50€ 15,75€

Πλούσια γυναίκα -10%

Πλούσια γυναίκα

Αυτό το βιβλίο σταθμός απέδειξε πως οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν στις επενδύσεις εξίσου καλά με τους άνδρες, αρκεί να έχουν την κατάλληλη καθοδήγηση! Ο μόνος λόγος που αυτό δεν συμβαίνει στις μέρες μας είναι επειδή οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν ασχοληθεί με τα χρήματα και τις επενδύσεις (για..

22,00€ 19,80€

Η προφητεία του πλούσιου μπαμπά -10%

Η προφητεία του πλούσιου μπαμπά

Στις σελίδες αυτού του μπεστ-σέλερ, των New York Times, αλλά και ανάμεσα στις γραμμές του, θα γνωρίσετε μια ανάγλυφη και γλαφυρή εικόνα του αμερικανικού κοινωνικού μοντέλου, μιας πλούσιας κοινωνίας των δύο τρίτων που κινδυνεύει να μεταπέσει σε μια κοινωνία φτωχών, ασθενών, και απόκληρων. Δεν πρέπει ..

29,00€ 26,10€

Ιστορίες επιτυχίας του πλούσιου μπαμπά -10%

Ιστορίες επιτυχίας του πλούσιου μπαμπά

Ο Πλούσιος Μπαμπάς εδώ και χρόνια παρέχει συμβουλές και οδηγίες που μπορούν να σάς αλλάξουν τη ζωή, αποφέροντάς σας σημαντικά κέρδη. Πρόκειται για ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες οδηγίες, που μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει, προκειμένου να κάνει τις σωστές επενδύσεις. Στο βιβλίο αυτό συγκεντρώνονται πρα..

26,00€ 23,40€