Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα - Οικονομική ανάπτυξη

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ανάλυση και εκτίμηση κινδύνου χώρας -10%

Ανάλυση και εκτίμηση κινδύνου χώρας

 Η πλήρης παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και της αγοράς την τελευταία δεκαετία, η οικονομική και νομισματική ενοποίηση των Ευρωπαϊκών αναπτυγμένων κρατών, και η απελευθέρωση των αγορών είχαν ως αποτέλεσμα να καταστήσουν πιο ευδιάκριτη την αλληλεξάρτηση των οικονομιών αλλά και το εύθραυστο της ι..

18,00€ 16,20€

Ανάπτυξη νέων υπηρεσιών -10%

Ανάπτυξη νέων υπηρεσιών

Το ολοκληρωμένο αυτό εγχειρίδιο καλύπτει πολύπλευρα το θέμα της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με την ανάπτυξη νέων προϊόντων στον καίριο τομέα τ..

23,00€ 20,70€

Διαχείριση πιστωτικού κινδύνου -10%

Διαχείριση πιστωτικού κινδύνου

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι η παρουσίαση των σύγχρονω&nu..

14,00€ 12,60€

Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ψηφιακή οικονομία -10%

Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ψηφιακή οικονομία

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

33,00€ 29,70€

Επιχειρηματικότητα θεσμοί & πολιτικές -10%

Επιχειρηματικότητα θεσμοί & πολιτικές

 Η επιχειρηματικότητα έχει γίνει αγαπημένο σύνθημα της παγκόσμιας οικονομίας της γνώσης και όχι άδικα. Το βιβλίο αυτό τοποθετεί την επιχειρηματικότητα στο κέντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής και εξετάζει σφαιρικά τους θεσμούς και τις πολιτικές που καλλιεργούν την επιχειρηματικότητα, όχι μόνο..

23,00€ 20,70€

Κίνα AE -10%

Κίνα AE

 Το βιβλίο αυτό είναι ένα συναρπαστικό έργο, διεισδυτικού και επίκαιρου ρεπορτάζ αλλά και εξαιρετικής ανάλυσης, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι αναγνώστες αντιλαμβάνονται το μέλλον της Αμερικής και του κόσμου. Πώς έγινε και μια τεράστια χώρα, που κάποτε λύγιζε υπό το βάρος τη..

32,00€ 28,80€

Κοστολόγηση Ξενοδοχείου Hotel Cost -10%

Κοστολόγηση Ξενοδοχείου Hotel Cost

Κοστολόγηση Ξενοδοχείου σύμφωνα με τη μέθοδο του προτύπ&o..

50,00€ 45,00€

Νέες δυνατότητες & προοπτικές στην κοινωνία των πληροφοριών -10%

Νέες δυνατότητες & προοπτικές στην κοινωνία των πληροφοριών

Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τις εφαρμογές και τις προοπτικές της Κοινωνίας των Πληροφοριών στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων πολιτών. Σκοπός του βιβλίου είναι να εισαγάγει τον αναγνώστη στους όρους, τι έννοιες, και τις σύγχρονες τεχνικές πληροφόρησης, και έχει σχεδιασ..

16,00€ 14,40€

Πελατομανία -10%

Πελατομανία

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είναι τόσο σημαντικό να επικεντρώνεστε στους πελάτες σας; Η απάντηση είναι απλή: είτε πουλάτε πίτσες είτε προσφέρετε επαγγελματικές υπηρεσίες η δουλειά σας δεν αφορά εσάς, αφορά τους ανθρώπους που εξυπηρετείτε! Αν λοιπόν θέλετε να χτίσετε μια υγιή και επιτυχημένη εταιρεία, ο..

22,00€ 19,80€

Πρακτικός οδηγός μεσιτικού επαγγέλματος -10%

Πρακτικός οδηγός μεσιτικού επαγγέλματος

Χρυσοί κανόνες της αγοράςΤο βιβλίο αυτό είναι μια «κρυφή μ&alpha..

9,00€ 8,10€

Πρόβλεψη εξαγορών : μεθοδολογικό πλαίσιο & εφαρμογές -10%

Πρόβλεψη εξαγορών : μεθοδολογικό πλαίσιο & εφαρμογές

 Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές (Σ&Ε) θεωρούνται η κύρια μορφή εξωτερικής ανάπτυξης μιας επιχείρησης και αποτελούσαν ανέκαθεν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους των χρηματοοικονομικών. Ένα μεγάλο μέρος της ακαδημαϊκής κοινότητας έχει ασχοληθεί με διάφορα θέματα γύρω από τις Σ&Ε, όπως τους ..

27,00€ 24,30€

Χρηματοοικονομική στρατηγική μικρομεσαίων επιχειρήσεων -10%

Χρηματοοικονομική στρατηγική μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι η παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης έρευνας των χρηματοοικονομικών επιδόσεων των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής συμβάλλουν ουσιαστικά στον εντοπισμό των βασικών χρηματοοικονομικών χαρακτηριστικών των Ελληνικών ΜΜΕ ώστε να είναι δυνατή η πραγματοπο..

23,00€ 20,70€