Επιχειρηματικότητα - Οικονομική ανάπτυξη

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
H επιχείρηση του 21ου αιώνα -10%

H επιχείρηση του 21ου αιώνα

Ένα βιβλίο της επιτυχημένης σειράς Πλούσιος ΜπαμπάςΕίστε θ&ups..

10,90€ 9,81€

Ο μάνατζερ του ενός λεπτού -10%

Ο μάνατζερ του ενός λεπτού

Μέσα από μια ευανάγνωστη ιστορία, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τρεις πολύ πρακτικές τεχνικές του Μάνατζμεντ. Περιλαμβάνει επίσης ιδέες που στηρίζονται σε έρευνες της ιατρικής και της επιστήμης της συμπεριφοράς, και αποβλέπουν στη βελτιστοποίηση της συνεργασίας και στην επίτευξη μιας παραγωγικής σχέσης..

15,00€ 13,50€

Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ψηφιακή οικονομία -10%

Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ψηφιακή οικονομία

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

33,00€ 29,70€

Ανάλυση και εκτίμηση κινδύνου χώρας -10%

Ανάλυση και εκτίμηση κινδύνου χώρας

 Η πλήρης παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και της αγοράς την τελευταία δεκαετία, η οικονομική και νομισματική ενοποίηση των Ευρωπαϊκών αναπτυγμένων κρατών, και η απελευθέρωση των αγορών είχαν ως αποτέλεσμα να καταστήσουν πιο ευδιάκριτη την αλληλεξάρτηση των οικονομιών αλλά και το εύθραυστο της ι..

18,00€ 16,20€

Χρηματοοικονομική στρατηγική μικρομεσαίων επιχειρήσεων -10%

Χρηματοοικονομική στρατηγική μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι η παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης έρευνας των χρηματοοικονομικών επιδόσεων των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής συμβάλλουν ουσιαστικά στον εντοπισμό των βασικών χρηματοοικονομικών χαρακτηριστικών των Ελληνικών ΜΜΕ ώστε να είναι δυνατή η πραγματοπο..

23,00€ 20,70€

Πρόβλεψη εξαγορών : μεθοδολογικό πλαίσιο & εφαρμογές -10%

Πρόβλεψη εξαγορών : μεθοδολογικό πλαίσιο & εφαρμογές

 Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές (Σ&Ε) θεωρούνται η κύρια μορφή εξωτερικής ανάπτυξης μιας επιχείρησης και αποτελούσαν ανέκαθεν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους των χρηματοοικονομικών. Ένα μεγάλο μέρος της ακαδημαϊκής κοινότητας έχει ασχοληθεί με διάφορα θέματα γύρω από τις Σ&Ε, όπως τους ..

27,00€ 24,30€

Κίνα AE -10%

Κίνα AE

 Το βιβλίο αυτό είναι ένα συναρπαστικό έργο, διεισδυτικού και επίκαιρου ρεπορτάζ αλλά και εξαιρετικής ανάλυσης, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι αναγνώστες αντιλαμβάνονται το μέλλον της Αμερικής και του κόσμου. Πώς έγινε και μια τεράστια χώρα, που κάποτε λύγιζε υπό το βάρος τη..

32,00€ 28,80€

Επιχειρηματικότητα θεσμοί & πολιτικές -10%

Επιχειρηματικότητα θεσμοί & πολιτικές

 Η επιχειρηματικότητα έχει γίνει αγαπημένο σύνθημα της παγκόσμιας οικονομίας της γνώσης και όχι άδικα. Το βιβλίο αυτό τοποθετεί την επιχειρηματικότητα στο κέντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής και εξετάζει σφαιρικά τους θεσμούς και τις πολιτικές που καλλιεργούν την επιχειρηματικότητα, όχι μόνο..

23,00€ 20,70€

Πελατομανία -10%

Πελατομανία

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είναι τόσο σημαντικό να επικεντρώνεστε στους πελάτες σας; Η απάντηση είναι απλή: είτε πουλάτε πίτσες είτε προσφέρετε επαγγελματικές υπηρεσίες η δουλειά σας δεν αφορά εσάς, αφορά τους ανθρώπους που εξυπηρετείτε! Αν λοιπόν θέλετε να χτίσετε μια υγιή και επιτυχημένη εταιρεία, ο..

22,00€ 19,80€

Ο επιχειρηματίας του ενός λεπτού -10%

Ο επιχειρηματίας του ενός λεπτού

Το μυστικό για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση! Ο Ken Blanchard, συγγραφέας αξεπέραστων μπεστ-σέλερ, και οι αναγνωρισμένοι ηγέτες του κόσμου των επιχειρήσεων Don Hutson και Ethan Willis παρουσιάζουν μια ιστορία που θα σας εμπνεύσει και θα σας αποκαλύψει τα μυστικά για ..

15,00€ 13,50€

Ανάπτυξη νέων υπηρεσιών -10%

Ανάπτυξη νέων υπηρεσιών

Το ολοκληρωμένο αυτό εγχειρίδιο καλύπτει πολύπλευρα το θέμα της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με την ανάπτυξη νέων προϊόντων στον καίριο τομέα τ..

23,00€ 20,70€

Νέες δυνατότητες & προοπτικές στην κοινωνία των πληροφοριών -10%

Νέες δυνατότητες & προοπτικές στην κοινωνία των πληροφοριών

Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τις εφαρμογές και τις προοπτικές της Κοινωνίας των Πληροφοριών στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων πολιτών. Σκοπός του βιβλίου είναι να εισαγάγει τον αναγνώστη στους όρους, τι έννοιες, και τις σύγχρονες τεχνικές πληροφόρησης, και έχει σχεδιασ..

16,00€ 14,40€