Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις - Εμπόριο

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Διαφήμιση -10%

Διαφήμιση

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

24,00€ 21,60€

Διαφήμιση - Μια σύγχρονη προσέγγιση -10%

Διαφήμιση - Μια σύγχρονη προσέγγιση

Σειρά: Επιλογές στη Διοίκηση & την ΟικονομίαΤο βιβλίο το&upsilon..

14,00€ 12,60€

Εφαρμογές των υπολογιστών στον τουρισμό -10%

Εφαρμογές των υπολογιστών στον τουρισμό

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ενημερωθούν για τις "Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στον Τουρισμό", και φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους αναγνώστες με όλα τα απαραίτητα εφόδια τα οποία θα τους εξασφαλίσουν την καλύτερη γνώση του θέματος. Περιγράφονται οι μέθοδοι καταχώρισης κρατή..

20,00€ 18,00€

Η τέχνη της λιανικής πώλησης -10%

Η τέχνη της λιανικής πώλησης

 Σύγχρονες μέθοδοι και τεχνικές προώθησης και πώλησης προϊόντων, σε ένα βιβλίο καλογραμμένο, και απόλυτα κατανοητό, που δεν περιορίζεται απλώς στην παράθεση αριθμητικών και οικονομικών στοιχείων...

13,00€ 11,70€

Πολυκριτήριες τεχνικές ταξινόμησης -10%

Πολυκριτήριες τεχνικές ταξινόμησης

 Το βιβλίο "Πολυκριτήριες Τεχνικές Ταξινόμησης: Θεωρία και Εφαρμογές" επικεντρώνεται στη χρήση της πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων για την ανάπτυξη των ποσοτικών υποδειγμάτων, τα οποία υποστηρίζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στη βάση της προβληματικής της ταξινόμησης. Σκοπός είναι η διερεύν..

27,00€ 24,30€

Πώς λειτουργεί η Google -10%

Πώς λειτουργεί η Google

Η επιχειρηματική επιτυχία της Google Ο Έρικ Σμιτ και ο Τζόναθαν Ρόζενμπεργκ ήταν αναγνωρισμένα στελέχη του τεχνολογικού τομέα όταν πήγαν στην Google στις αρχές της δεκαετίας του 2000, που η εταιρεία ήταν γνωστή για τις αντισυμβατικές αρχές των ιδρυτών της, Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν. Συνειδητοποί..

16,50€ 14,85€

Σταματήστε να πουλάτε -10%

Σταματήστε να πουλάτε

 Στην τρίτη του αναθεωρημένη έκδοση, το βιβλίο του Παναγιώτη Ρεγκούκου "Σταματήστε να πουλάτε", περικλείει τα βασικότερα "μυστικά" που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε επιτυχημένος πωλητής. Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα επηρεάσει χιλιάδες πωλητές και θα τους βοηθήσει να επιτύχουν πολύ ευκολότερα το..

16,00€ 14,40€

Στατιστική των επιχειρήσεων -10%

Στατιστική των επιχειρήσεων

    Η Στατιστική των Επιχειρήσεων είναι το κατάλληλο εργαλείο για τον φοιτητή, τον σπουδαστή, αλλά και το σχέλεχος που ζητά να κατανοήσει τις βασικές έννοιες της επιστήμης για να αξιοποιήσει την πληθώρα των δεδομένων του. Σήμερα με τους αριθμούς που συλλέγονται σε ημερήσια, μηνιαία, κα..

32,00€ 28,80€

Στατιστική των επιχειρήσεων - 4η έκδοση -10%

Στατιστική των επιχειρήσεων - 4η έκδοση

4η αμερικανική έκδοση Αυτός ο μοναδικός οδηγός καλύπτει με περιεκτικό και ολοκληρωμένο τρόπο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τη στατιστική εκείνοι που παίρνουν αποφάσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά του βιβλίου: •Εφαρμογή των μεθόδων της στατιστικής σε επιχειρηματικά ζητήματα •Παρ..

40,00€ 36,00€

Φτιαγμένες να διαρκέσουν -10%

Φτιαγμένες να διαρκέσουν

 Τι είναι αυτό που κάνει κάποιες εταιρείες να ευημερούν και να εξελίσσονται σε παγκόσμιους κολοσσούς, την ίδια στιγμή που άλλες μένουν στην αφάνεια;Το «Φτιαγμένες να διαρκέσουν» είναι ένα μοναδικό βιβλίο διοίκησης επιχειρήσεων που απαντά σε αυτό το ερώτημα με συγκεκριμένα στοιχεία και παραδείγμ..

33,00€ 29,70€

Τέλεια! - Πεντάστερη εξυπηρέτηση πελατών -10%

Τέλεια! - Πεντάστερη εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετικές υπηρεσίες από ξεχωριστούς ανθρώπους   «Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα μπορείτε να λέτε “η ζωή είναι τέλεια!” –ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας.» –Α.Τζ. Χοκ Το βιβλίο αυτό εστιάζει σε κάποια πολύ ξεχωριστά άτομα με σύνδρομο Ντάουν και στον τρόπο που λειτουργούν στην αγορά εργασ..

8,90€ 8,01€

Ανίχνευση ψεύδους -10%

Ανίχνευση ψεύδους

Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε μάς λένε ψέμ&..

15,50€ 13,95€