Μάρκετινγκ- Πωλήσεις

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Γλυκές πωλήσεις Νέο -10%

Γλυκές πωλήσεις

Πωλήσεις με τη μέθοδο Sweet Θέλετε να επιτύχετε στις πωλήσεις πραγματικά; Στις Γλυκές πωλήσεις, το νέο βιβλίο του David Sweet, παρουσιάζονται αποτελεσµατικές τεχνικές πώλησης οι οποίες σπάνια αποκαλύπτονται στα σεµινάρια πωλήσεων. Ο ∆ρ Sweet χρησιµοποιεί µια πρακτική προσέγγιση που προέκυψε µέ..

14,40€ 12,96€

Αυτό είναι το μάρκετινγκ -10%

Αυτό είναι το μάρκετινγκ

Αν θες να σε δουν, μάθε πρώτα να βλέπεις Μάρκετινγκ για το οποίο μπορείτε να είστε υπερήφανοι! Ο Σεθ Γκόντιν προσφέρει για πρώτη φορά το απόσταγµα της γνώσης του στο µάρκετινγκ σε ένα εύληπτο, διαχρονικό βιβλίο. Στην καρδιά της προσέγγισής του βρίσκεται µια µεγάλη ιδέα: Οι µεγάλοι επαγγελµατί..

16,60€ 14,94€

Συμπεριφορά καταναλωτή - Η καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων -10%

Συμπεριφορά καταναλωτή - Η καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων

Η καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων Ο σημερινός επισκέπτης-καταναλωτής των ελληνικών αγορών προμηθεύεται, μεταξύ άλλων, προϊόντα κατασκευασμένα στην Τουρκία ή την Κίνα σε τιμές που είναι πράγματι πολύ χαμηλές. Ο καταναλωτής τα αγοράζει διότι, πολύ απλά, σε περίοδο κρίσης το επώνυμο προϊόν αποτ..

12,00€ 10,80€

Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ - 15η αμερικανική έκδοση -10%

Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ - 15η αμερικανική έκδοση

Αποκτήστε την επικαιροποιημένη 15η αμερικανική έκδοση Το Μάρκετινγκ παρουσιάζει ενδιαφέρον για όλους, ανεξάρτητα από το αν προωθούν αγαθά, υπηρεσίες, ακίνητα, πρόσωπα, τόπους, εκδηλώσεις, πληροφορίες, ιδέες, ή οργανισμούς. Το βιβλίο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ των Kotler και Keller θεωρείται παγκοσμ..

110,00€ 99,00€

Πώς να πουλάτε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε -10%

Πώς να πουλάτε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε

«ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ.» O Τζο Τζιράρντ είναι ένας πραγματικός θρύλος των πωλήσεων, με το όνομά του να αναφέρεται «με χρυσά γράμματα» στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Για τον Τζο, το μυστικό του καλού πωλητή είναι να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του και να δουλεύει σκληρά.Μ..

14,50€ 13,05€

Απογειώστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας -10%

Απογειώστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας

Κάντε τους πελάτες σας φανατικούς οπαδούς σας Η σωστή εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια εταιρεία τελματωμένη στη μετριότητα και μια εταιρεία κερδοφόρα πέραν πάσης προσδοκίας. Σε αυτό το ευανάγνωστο και απολαυστικό βιβλίο ο Σον Ντόιλ και η Λόρεν Άντερσον –και οι δύο κατ..

9,50€ 8,55€

Τουριστικό μάρκετινγκ -10%

Τουριστικό μάρκετινγκ

    Μια γενική εισαγωγή στη γενική θεωρία του μάρκετινγκ και της εφαρμογής της στους τομείς της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Καλύπτει όλες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την καθημερινή λειτουργία ενός τμήματος μάρκετινγκ, παρέχοντας κατανοητές περιγραφές του σ..

24,00€ 21,60€

Πώς θα κατακτήσετε την τέχνη των πωλήσεων -10%

Πώς θα κατακτήσετε την τέχνη των πωλήσεων

Ο συγγραφέας του βιβλίου Tom Hopkins κατάφερε να ξεπεράσει τις αρχικές του αποτυχίες ως πωλητής, έμαθε και εφάρμοσε τις αποτελεσματικότερες τεχνικές, και εξελίχθηκε σε πραγματικό πωλητή-φαινόμενο. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε την ιστορία του, αλλά και το τι ακριβώς σημαίνει επαγγελματίας..

32,00€ 28,80€

Πωλήσεις για πρωτάρηδες -10%

Πωλήσεις για πρωτάρηδες

 Όταν ο Tom Hopkins μιλά σε ακροατήρια στελεχών πωλήσεων καταναλωτικών ειδών, αυτοκινήτων, ασφαλειών, κτηματομεσιτικών, κλπ. συνήθως συγκεντρώνονται χιλιάδες άτομα για να μάθουν πωλήσεις. Ο Tom είναι ένα θρύλος των πωλήσεων και τα βιβλία του έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 πωλήσεις, έχουν μεταφρασ..

27,50€ 24,75€

Εισαγωγή στο μάρκετινγκ -10%

Εισαγωγή στο μάρκετινγκ

 Ενημερωμένο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του μάρκετινγκ, αποτελεί μια φιλική προς τον αναγνώστη, περιεκτική, και σαφή εισαγωγή στο μάρκετινγκ. Παρέχει μια εποπτική παρουσίαση των τεχνικών, των βασικών θεωριών, και των μεθόδων λήψης αποφάσεων του μάρκετινγκ. Εκτός από τις παρα..

27,00€ 24,30€

Διαπραγματεύσεις για πρωτάρηδες -10%

Διαπραγματεύσεις για πρωτάρηδες

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

29,00€ 26,10€

Σχέδια μάρκετινγκ -10%

Σχέδια μάρκετινγκ

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

47,00€ 42,30€