Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση - Οργάνωση

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
CRM - Διαχείριση πελατειακών σχέσεων: Αρχές και τεχνολογίες - 2η έκδοση -10%

CRM - Διαχείριση πελατειακών σχέσεων: Αρχές και τεχνολογίες - 2η έκδοση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ολοκληρωμένο και κατανοητό &omicr..

29,00€ 26,10€

Αθλητικές εγκαταστάσεις -10%

Αθλητικές εγκαταστάσεις

 Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναλύονται οι ανάγκες που οδηγούν στη δημιουργία τους και παρουσιάζονται γενικά ζητήματα σχεδιασμού, κατασκευής και λειτουργίας εγκαταστάσεων αθλητισμού υψηλών επιδόσεων και δραστηριοτήτων άσκησης και α..

38,00€ 34,20€

Αλλαγή (HBR) -10%

Αλλαγή (HBR)

    Οι αλλαγές σε έναν οργανισμό είναι ένα εργαλείο μάνατζμεντ με διπλή δράση. Μπορεί να δημιουργήσει μια πιο "δεμένη" και πιο εστιασμένη επιχείρηση - ή να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με ταραχές και αναστάτωση. Οι εκδόσεις Harvard Business Review πρωταγωνίστησαν στη διερεύνηση των πλεο..

23,00€ 20,70€

Αποτελεσματικές δημόσιες σχέσεις -10%

Αποτελεσματικές δημόσιες σχέσεις

 Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει τις ανάγκες πολλών κατηγοριών στελεχών και εργαζομένων, σε οποιονδήποτε τομέα της αγοράς εργασίας στη χώρα μας, και να δώσει απαντήσεις που ανταποκρίνονται κυρίως στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, σε καθημερινά ερωτήματα πρακτικής αντιμετώπισης θεμάτων των..

27,00€ 24,30€

Βασικές αρχές χρηματοοικονομικού μάνατζμεντ -10%

Βασικές αρχές χρηματοοικονομικού μάνατζμεντ

 Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί στην παρουσίαση των κυρίων θεμάτων του σύγχρονου χρηματοοικονομικού μάνατζμεντ, η κατανόηση των οποίων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και οργανισμοί. Έχει έναν εκπαιδευτικό προσανατολισμό συνοδεύοντας τη θε..

36,00€ 32,40€

Δημόσιες σχέσεις -10%

Δημόσιες σχέσεις

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

24,00€ 21,60€

Διαχείριση εμπορικής επωνυμίας (HBR) -10%

Διαχείριση εμπορικής επωνυμίας (HBR)

    Εξαιτίας της αυξημένης διεθνοποίησης και της απήχησής τους στην παγκόσμια αγορά, η αποτελεσματική διαχείριση των εμπορικών επωνυμιών των διαρκώς εξελισσόμενων προϊόντων έχει αποκτήσει κρίσιμη σημασία για τις αντίστοιχες επιχειρήσεις. Σε αυτόν τον καλογραμμένο τόμο της σειράς Harvar..

23,00€ 20,70€

Διαχείριση έργων -10%

Διαχείριση έργων

Η τρίτη έκδοση αυτού του επιτυχημένου βιβλίου είναι μια σημ..

43,00€ 38,70€

Δομή & οργάνωση του ελληνικού αθλητισμού -10%

Δομή & οργάνωση του ελληνικού αθλητισμού

 Εξήντα (60) και πλέον διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι του Ελληνικού Αθλητισμού περιγράφουν το σύνολο των δομών και των φορέων του. Μέσα από τα 40 Κεφάλαια και 6 Παραρτήματα της μοναδικής αυτής έκδοσης της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού (ΕλλΕΔΑ), ο αναγνώστης, μελετητής, φίλα..

43,00€ 38,70€

Εγχειρίδιο διαχείρισης κινδύνων έργων -10%

Εγχειρίδιο διαχείρισης κινδύνων έργων

 Η έννοια της Διοίκησης Έργων θεωρείται σήμερα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Διαχείριση Κινδύνων. Οι κίνδυνοι μπορεί να αφορούν την υπέρβαση του κόστους ή των χρονοδιαγραμμάτων, περιπτώσεις σχετικά με την ικανοποίηση του πελάτη, και πλήθος άλλων παραμέτρων. Κατά συνέπεια, κάθε στέλεχος του τομέα τη..

27,00€ 24,30€

Πρακτική & οργάνωση γραμματείας -10%

Πρακτική & οργάνωση γραμματείας

 Ένα εκπαιδευτικό βιβλίο που καλύπτει όλες τις καθιερωμένες μεθόδους για τη βέλτιστη οργάνωση των γραμματειών οργανισμών και επιχειρήσεων. Στις σελίδες του θα βρείτε αναλυτικές περιγραφές για το ρόλο του προσωπικού της γραμματείας σε έναν οργανισμό, καθώς και πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις ..

24,00€ 21,60€

Πως να προσλαμβάνετε τους καλύτερους -10%

Πως να προσλαμβάνετε τους καλύτερους

 Ένας οδηγός που παρουσιάζει σε βάθος τα βασικότερα και αποτελεσματικότερα κριτήρια για την πρόσληψη υπαλλήλων και στελεχών, και εφοδιάζει τον αναγνώστη με τις απαραίτητες γνώσεις για την τέλεια επιλογή. Η αναβαθμισμένη τέταρτη έκδοση αυτού του δοκιμασμένου στην πράξη βιβλίου εκθέτει πλήρως τα ..

20,00€ 18,00€