Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ – ΑΣΕΠ

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αγγλικά για ΑΣΕΠ -10%

Αγγλικά για ΑΣΕΠ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρότυπο οδηγό επιτυχίας για τους υποψήφιους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές γνώσεις της γραμματικής, του λεξιλογίου, των κειμένων κατανόησης και της αναγνωστικής ικανότητας της αγγλικής γλώσσας. Η δομή και η «λογική» που ακολουθείται είναι βασισμ..

22,00€ 19,80€

ΑΣΕΠ Δημόσιο δίκαιο ΠΕ -10%

ΑΣΕΠ Δημόσιο δίκαιο ΠΕ

 Αποκτήστε ένα μοναδικό οδηγό επιτυχίας για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, που καλύπτει εξ ολοκλήρου την εξεταστέα ύλη των διαγωνισμών Δημοσίου Δικαίου και σας προετοιμάζει μεθοδολογικά και ολοκληρωμένα. Πραγματοποιείται ανάπτυξη της θεωρίας που πρέπει να γνωρίζει ο διαγωνιζόμενος, καθώς και ανάπτυξη ..

45,00€ 40,50€

ΑΣΕΠ θέματα Μικροοικονομικής & Μακροοικονομικής θεωρίας -10%

ΑΣΕΠ θέματα Μικροοικονομικής & Μακροοικονομικής θεωρίας

 To βιβλίο αυτό είναι ένας οδηγός προετοιμασίας για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ στην κατηγορία ΠΕ Οικονομολόγων. Ο συγκεκριμένος οδηγός επιτυχίας έχει σκοπό να καλύψει το σύνολο της ύλης που ζητείται στις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ για την κατηγορία ΠΕ. Το βιβλίο αναπτύσσει θέματα τα οποία έχουν ανα..

45,00€ 40,50€

ΑΣΕΠ Ιδιωτικό δίκαιο ΠΕ -10%

ΑΣΕΠ Ιδιωτικό δίκαιο ΠΕ

 Αποκτήστε ένα μοναδικό οδηγό επιτυχίας για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, που καλύπτει εξ ολοκλήρου την ύλη των διαγωνισμών Ιδιωτικού Δικαίου της κατηγορίας ΠΕ και σας προετοιμάζει μεθοδολογικά και ολοκληρωμένα. Πραγματοποιείται ανάπτυξη της θεωρίας που πρέπει να γνωρίζει ο διαγωνιζόμενος, καθώς και ..

49,00€ 44,10€

ΑΣΕΠ κλάδος ΠΕ/09 Οικονομολόγων -10%

ΑΣΕΠ κλάδος ΠΕ/09 Οικονομολόγων

 Ένας πολύτιμος οδηγός επιτυχίας για τις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π στο διαγωνισμό των Καθηγητών Οικονομολόγων. Καλύπτει εξ ολοκλήρου την ύλη του γνωστικού αντικειμένου, παρουσιάζοντας πληθώρα θεμάτων σε μορφή πολλαπλής επιλογής με τις λύσεις τους. Επειδή στόχος του βιβλίου είναι η αποτελεσματικότερ..

49,00€ 44,10€

ΑΣΕΠ Λογιστική υπουργείου οικονομικών -10%

ΑΣΕΠ Λογιστική υπουργείου οικονομικών

 Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό επιτυχίας για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ στο μάθημα της Λογιστικής. Καλύπτει εξ ολοκλήρου την ύλη του μαθήματος, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 750 πιθανά θέματα σε μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, ολοκληρωμένα με τις λύσεις τους. Επίσης, για να μπορ..

25,00€ 22,50€

ΑΣΕΠ Μαθηματικές γνώσεις και δεξιότητες -10%

ΑΣΕΠ Μαθηματικές γνώσεις και δεξιότητες

Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

17,00€ 15,30€

ΑΣΕΠ Μικροοικονομική - Μακροοικονομική ΤΕ -10%

ΑΣΕΠ Μικροοικονομική - Μακροοικονομική ΤΕ

 Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με έναν οδηγό που θα σας προετοιμάσει ολοκληρωμένα και μεθοδικά!Το βιβλίο καλύπτει εξ ολοκλήρου την ύλη για τις εξετάσεις στο γνωστικό αντικείμενο της Μικροοικονομικής - Μακροοικονομικής για την κατηγορία ΤΕ. Περιλαμβάνει τη σχετική θεωρία τ..

39,00€ 35,10€

ΑΣΕΠ Πληροφορική 3 σε 1 -10%

ΑΣΕΠ Πληροφορική 3 σε 1

 Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. διαβάζοντας μόνοι σας! Καθορίστε εσείς οι ίδιοι τους ρυθμούς που θέλετε να ακολουθήσετε, το χρόνο που θα αφιερώσετε, τις μέρες και ώρες που έχετε να διαθέσετε, και δώστε έμφαση στα σημεία όπου πραγματικά έχετε ανάγκη. Το βιβλίο αυτό θα σ..

22,00€ 19,80€

ΑΣΕΠ Πολιτικοί θεσμοί και οργάνωση του κράτους -10%

ΑΣΕΠ Πολιτικοί θεσμοί και οργάνωση του κράτους

Το βιβλίο καλύπτει το σύνολο της εξεταστέας ύλης στο μάθημα των Πολιτικών Θεσμών και Οργάνωσης του Κράτους της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και περιλαμβάνει θέματα πολλαπλών επιλογών για τα οποία δίνονται στο σύνολό τους υποδείξεις και λύσεις.Από τα βασικά πλεονεκτήματα του βιβλίου είν..

29,00€ 26,10€

Βασικές αρχές νοσηλευτικής ατόμων με ψυχικές παθήσεις -10%

Βασικές αρχές νοσηλευτικής ατόμων με ψυχικές παθήσεις

Απαραίτητες καθημερινές γνώσεις για το προσωπικό που είν&alph..

19,00€ 17,10€

Βασικές αρχές νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) -10%

Βασικές αρχές νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)

Απαραίτητες καθημερινές γνώσεις για το προσωπικό των Μονάδ..

16,00€ 14,40€