Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση της πλοήγησης των επισκεπτών του. Διαβάστε περισσότερα

Μηχανική

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
New bridges -10%

New bridges

 Ο κύριος σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να εξετάσει το θέμα της γεφυροποιίας όχι από το στατικό μέρος, μια προσέγγιση που γίνεται από τα περισσότερα βιβλία της αγοράς, αλλά από το αρχιτεκτονικό μέρος. Με άλλα λόγια δίνει έμφαση σε παράγοντες όπως η αισθητική, η περιβαλοντική προσαρμογή, η σύνδ..

57,00€ 51,30€

The architect's Office -10%

The architect's Office

 Λυπούμαστε, δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή...

65,00€ 58,50€

Μηχανική των Θραύσεων -10%

Μηχανική των Θραύσεων

Στο βιβλίο αυτό δίνονται βασικά στοιχεία συμπεριφοράς των υλικών στη Μηχανική των Θραύσεων και αποτελεί ιδανικό οδηγό για φοιτητές πολυτεχνικών σχολών αλλά και για επαγγελματίες μηχανικούς. Ο σχεδιασμός των κατασκευών ή των στοιχείων της κατασκευής απαιτεί βαθιά γνώση των μηχανικών ιδιοτήτων των χρ..

17,00€ 15,30€

Μνήμη της πέτρας -10%

Μνήμη της πέτρας

 To βιβλίο "Μνήμη της πέτρας" αποτελεί ένα μικρό ταξίδι μέσα στο χώρο και στο χρόνο, κατά το οποίο ο συγγραφέας καταγράφει και μελετά πέτρινα δημοτικά σχολεία σε πέντε γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Η πλειοψηφία τους είναι αγροτικά διδακτήρια τα οποία ανεγέρθηκαν στην Ήπειρο, στη Μακεδονία,..

29,00€ 26,10€

Σύνθετα υλικά -10%

Σύνθετα υλικά

 Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα κενό της ελληνικής επιστημονικής βιβλιογραφίας στην τεχνολογία των συνθέτων υλικών· μια κατηγορία υλικών που είναι ιδιαίτερα σημαντική στις σύγχρονες κατασκευές.Απευθύνεται κυρίως σε προπτυχιακούς φοιτητές πολυτεχνικών σχολών �Μηχανολόγους, Ηλεκτρολ..

43,00€ 38,70€

Υλικά και σχεδιασμός -10%

Υλικά και σχεδιασμός

 Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου είναι η επιθυμία του να φτιάχνει πράγματα· να παίρνει υλικά, να τα μορφοποιεί, να τα συνδέει και να τα κατεργάζεται, ώστε να δημιουργεί προϊόντα. Τόσο στα πρώτα μαχαίρια από πυρόλιθο, όσο και στα πιο σύγχρονα παραδείγματα καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδώ..

65,00€ 58,50€

Υλικά: Μηχανική, Επιστήμη, Επεξεργασία & Σχεδιασμός -10%

Υλικά: Μηχανική, Επιστήμη, Επεξεργασία & Σχεδιασμός

Δεύτερη αγγλική έκδοση Γραμμένο από κορυφαίους καθηγητέ&si..

119,00€ 107,10€

Φυσικές διεργασίες -10%

Φυσικές διεργασίες

 Ανάλυση και ΣχεδιασμόςΤο βιβλίο αυτό είναι ένας ολοκλη..

45,00€ 40,50€

Εδαφομηχανική - Αρχές και εφαρμογές - 3η αγγλική έκδοση -10%

Εδαφομηχανική - Αρχές και εφαρμογές - 3η αγγλική έκδοση

Αυτό το διαχρονικό πλέον σύγγραμμα του Graham Barnes είναι εύληπτο, εξαιρετικά ευανάγνωστο, αλλά και αναλυτικό, ιδανικό τόσο για τα μαθήματα Εδαφομηχανικής των σχολών Πολιτικών Μηχανικών όσο και για τους επαγγελματίες μηχανικούς. Η πλήρως αναθεωρημένη 3η αγγλική έκδοση: Είναι απολύτως συμβατή με..

65,00€ 58,50€

Στατική των δομικών φορέων - Τόμος Β' -10%

Στατική των δομικών φορέων - Τόμος Β'

Γνωρίστε το επικαιροποιημένο Μέρος Β΄! Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν μια βασική αντίληψη για τη φέρουσα λειτουργία, τη συμπεριφορά και τον σχεδιασμό των δομικών φορέων που αφορούν τα κτιριακά έργα, τις γέφυρες κάθε τύπου, τις καλύψεις μεγάλων χώρων κ.λπ., χωρίς καμία ει..

25,00€ 22,50€

Σύγχρονη τεχνολογία ανελκυστήρων -10%

Σύγχρονη τεχνολογία ανελκυστήρων

Η μελέτη και εγκατάσταση ανελκυστήρων αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα του επιστημονικού πεδίου των μηχανικών. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές των Επαγγελματικών Σχολών και των Σχολών Μαθητείας, στους σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. και των Α.Τ.Ε.Ι, στους φοιτητές των Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι με ειδικό..

39,00€ 35,10€

Σχεδιασμός Σύμμικτων Γεφυρών από Χάλυβα και Οπλισμένο Σκυρόδεμα -10%

Σχεδιασμός Σύμμικτων Γεφυρών από Χάλυβα και Οπλισμένο Σκυρόδεμα

Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές πολυτεχνείων και μηχανικούς της πράξης. Σε κάθε κεφάλαιο παρουσιάζεται σταδιακά η πλήρης μελέτη μιας συνεχούς γέφυρας δύο ανοιγμάτων.      Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τη μόρφωση, ανάλυση και διαστασιολόγηση σύμμικ..

59,00€ 53,10€