Πληροφορική

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η επιστήμη των δεδομένων για επιχειρήσεις -10%

Η επιστήμη των δεδομένων για επιχειρήσεις

Αυτός ο εκτενής και αναλυτικός οδηγός παρουσιάζει τις θεμελιώδεις αρχές της επιστήμης των δεδομένων χωρίς εξεζητημένες τεχνικές λεπτομέρειες, και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στη μεθοδολογία της αναλυτικής δεδομένων για την εξαγωγή χρήσιμων στοιχείων και την άντληση επιχειρηματικής αξίας από τα δεδο..

28,00€ 25,20€

Συστήματα υπολογιστών - Μια προσέγγιση από την πλευρά του προγραμματιστή -10%

Συστήματα υπολογιστών - Μια προσέγγιση από την πλευρά του προγραμματιστή

Το βιβλίο Συστήματα υπολογιστών: Μια προσέγγιση από την πλευρά του προγραμματιστή εισάγει τους αναγνώστες στις σημαντικές και διαχρονικές έννοιες στις οποίες βασίζονται τα υπολογιστικά συστήματα, δείχνοντας με τι τρόπο αυτές οι έννοιες επηρεάζουν την ορθότητα, την απόδοση και τη χρηστικότητα των προ..

74,00€ 66,60€

Σύγχρονα Λειτουργικά Συστήματα - 4η αμερικανική έκδοση -10%

Σύγχρονα Λειτουργικά Συστήματα - 4η αμερικανική έκδοση

Η πολυαναμενόμενη νέα έκδοση αυτού του παγκόσμιου best seller περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των λειτουργικών συστημάτων. Έχουν προστεθεί πολλές σελίδες με νέο περιεχόμενο και έχει αφαιρεθεί ξεπερασμένο υλικό. Αντλώντας από τη μεγάλη τους πείρα ως σχεδιαστές λειτουργικών συ..

75,00€ 67,50€

Τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού ως υπηρεσίας -10%

Τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού ως υπηρεσίας

Μια ευέλικτη προσέγγιση με χρήση υπολογιστικού νέφους Το βραβευμένο σύγγραμμα βιβλίο Τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού ως υπηρεσίας χρησιμοποιείται στα μαθήματα Massive Open Online Course CS169.1x και CS169.2x του Πανεπιστημίου UC Berkeley και του EdX, από τα οποία έχουν πιστοποιηθεί περισσότεροι α..

45,00€ 40,50€

Εισαγωγή στη Στατιστική με το SPSS για τις Κοινωνικές Επιστήμες -10%

Εισαγωγή στη Στατιστική με το SPSS για τις Κοινωνικές Επιστήμες

Το βιβλίο αυτό, προσαρμοσμένο από τα επιτυχημένα συγγράμματα των Howitt και Cramer, είναι ο απόλυτος οδηγός στη Στατιστική και το SPSS για σπουδαστές Κοινωνικών Επιστημών. Το εύρος των θεμάτων του καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών σε όλη την πορεία τους μέχρι το πτυχίο, αλλά και ακόμα παραπ..

57,00€ 51,30€

Εξόρυξη και ανάλυση δεδομένων -10%

Εξόρυξη και ανάλυση δεδομένων

Βασικές έννοιες και αλγόριθμοι Το βιβλίο προορίζεται καταρχήν ως πανεπιστημιακό σύγγραμμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών με αντικείμενο την εξόρυξη δεδομένων, και προσφέρει μια ευρεία αλλά περιεκτική επισκόπηση ενσωματώνοντας σχετικές έννοιες και ιδέες από τους κλάδους της μηχανικής μάθη..

51,00€ 45,90€