Διοίκηση έργων - Η διαδικασία διοίκησης - 7η έκδοση

-10% Διοίκηση έργων - Η διαδικασία διοίκησης - 7η έκδοση

Η Διοίκηση έργων: η διαδικασία διοίκησης απευθύνεται σε αναγνώστες που καλούνται να διαχειριστούν μια ποικιλία έργων σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα: σε φοιτητές της Διοίκησης Έργων, καθώς καλύπτει διεξοδικά τα εργαλεία και τις μεθόδους διοίκησης έργων και θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της διοίκησης έργων για την αποτελεσματική λειτουργία των οργανισμών, σε επαγγελματίες του κλάδου και σε αναλυτές. Επίσης, είναι κατάλληλα δομημένο για όσους προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης PMP (Project Management Professional) ή CAPM (Certified Associate in Project Management), ενώ επίσης καλύπτει σε βάθος τα σημαντικότερα θέματα που περιλαμβάνονται στο Σώμα Γνώσης Διοίκησης Έργων (Project Management Body of Knowledge, PMBOK) του PMI.

Το κορυφαίο αυτό σύγγραμμα καλύπτει τα εξής κεφάλαια:

Σύγχρονη διοίκηση έργων, Στρατηγική οργανισμού και επιλογή έργων, Οργανισμός: Δομή και κουλτούρα, Ορισμός του έργου, Εκτίμηση χρόνου και κόστους έργου, Ανάπτυξη σχεδίου έργου, Διαχείριση κινδύνων, Χρονοπρογραμματισμός πόρων και κόστους, Μείωση της διάρκειας του έργου, Ο αποτελεσματικός διευθυντής έργων, Διοίκηση ομάδων έργων, Εξωτερική ανάθεση εργασιών: Διαχείριση σχέσεων μεταξύ οργανισμών,
Μέτρηση και αξιολόγηση προόδου και απόδοσης, Κλείσιμο έργου, Διεθνή έργα, Εισαγωγή στην Ευέλικτη διοίκηση έργων,  Λύσεις επιλεγμένων ασκήσεων, Ασκήσεις έργων σε υπολογιστή.

 

Ο Erik W. Larson είναι Καθηγητής Διοίκησης Έργων στο Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον, όπου διδάσκει διοίκηση έργων και ηγεσία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και σε επαγγελματίες. Έχει τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον για το διδακτικό του έργο και είναι μέλος του Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων στο Πόρτλαντ του Όρεγκον από το 1984. Έχει πτυχίο Β.A. στην ψυχολογία από το κολέγιο McKenna και Ph.D. στο μάνατζμεντ από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο, και είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας διοίκησης έργων (PMP).

Ο Clifford F. Gray είναι Επίτιμος Καθηγητής Μάνατζμεντ στο Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Όρεγκον. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Διοίκησης Έργων από το 1976 και ένας από τους ιδρυτές του παραρτήματος του ινστιτούτου στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Διετέλεσε πρόεδρος, από το 1977 έως το 2005, της Project Management International, Inc., μιας εταιρείας παροχής εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ειδικευμένης στη διοίκηση έργων. Έχει πτυχίο B.A. στα οικονομικά και το μάνατζμεντ από το πανεπιστήμιο Millikin, πτυχίο M.B.A. από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, και διδακτορικό στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Όρεγκον.

 

Χαρακτηριστικά
Συγγραφέας Erik W. Larson - Clifford F. Gray
Μετάφραση Παναγιώτης Καναβός
Επιμέλεια Κωνσταντίνος Κηρυττόπουλος
Σελίδες 696
Διαστάσεις 21 x 29 εκ.
Χρώμα Μονόχρωμο
Εξώφυλλο Μαλακό
Συνοδευτικό
Τιμή κοστολόγησης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 47010
  • ISBN : 978-960-461-892-7
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 57,00€
  • 51,30€

Ετικέτες: Διοίκηση έργων

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook